#nsflid - explore the 45 amazing instagram photo collage and videos



Yang malam minggunya masih bingung mau ngapain, mending nonton interview kita yuk di @signonindonesianihonclub hari Sabtu/14 Oktober mulai jam 7 malam! Bakal ada sesi akustik juga loh! Download dulu aplikasi @signonstream di Play Store yah 😘 
#band #talkshow #interview #NSFL #NSFLID #NOSTACKFORLUCK #SignOnStream #GONGChannel #OngakuTime #punk #rock #alternative #Bandung #GOMYWAY #malamminggu

Yang malam minggunya masih bingung mau ngapain, mending nonton interview kita yuk di @signonindonesianihonclub hari Sabtu/14 Oktober mulai jam 7 malam! Bakal ada sesi akustik juga loh! Download dulu aplikasi @signonstream di Play Store yah 😘 #band #talkshow #interview #NSFL #NSFLID #NOSTACKFORLUCK #SignOnStream #GONGChannel #OngakuTime #punk #rock #alternative #Bandung #GOMYWAY #malamminggu

Download aplikasi @signonstream di Play Store dan tonton kita besok yuk gais di @signonindonesianihonclub mulai jam 7 malam! Psst..ada sesi akustik juga loh! Kita bakal bawain demo perdana kita secara akustik plus sebuah tembang J-Punk dari FGMAN 😊 
#band #talkshow #interview #NSFL #NSFLID #NOSTACKFORLUCK #SignOnStream #GONGChannel #OngakuTime #punk #rock #alternative #Bandung #GOMYWAY #malamminggu #Saturday

Download aplikasi @signonstream di Play Store dan tonton kita besok yuk gais di @signonindonesianihonclub mulai jam 7 malam! Psst..ada sesi akustik juga loh! Kita bakal bawain demo perdana kita secara akustik plus sebuah tembang J-Punk dari FGMAN 😊 #band #talkshow #interview #NSFL #NSFLID #NOSTACKFORLUCK #SignOnStream #GONGChannel #OngakuTime #punk #rock #alternative #Bandung #GOMYWAY #malamminggu #Saturday

Untuk menemani malam kalian yang dingin dan mungkin sedang turun hujan, semoga video cover ini bisa membuat kalian rileks 😘  Sesi akustik ini diambil saat interview kami di @gongindonesiannihonclub pertengahan Oktober lalu. Semoga suka 😄
・
Seperti biasa, versi full-nya bisa kalian cek di nsfl.wagomu.id atau klik aja link-nya di bio 😉
#FOURGETMEANOTS #Beginning #FGMAN #band #music #cover #acoustic #liveacoustic #akustik #GONGIndonesianNihonClub #SignOnStream #NSFL #NSFLID #NOSTACKFORLUCK #streaming #channel #Bandung #punk #JPunk #JMusic #JapaneseMusic #JapanesePunk #community

Untuk menemani malam kalian yang dingin dan mungkin sedang turun hujan, semoga video cover ini bisa membuat kalian rileks 😘  Sesi akustik ini diambil saat interview kami di @gongindonesiannihonclub pertengahan Oktober lalu. Semoga suka 😄 ・ Seperti biasa, versi full-nya bisa kalian cek di nsfl.wagomu.id atau klik aja link-nya di bio 😉 #FOURGETMEANOTS #Beginning #FGMAN #band #music #cover #acoustic #liveacoustic #akustik #GONGIndonesianNihonClub #SignOnStream #NSFL #NSFLID #NOSTACKFORLUCK #streaming #channel #Bandung #punk #JPunk #JMusic #JapaneseMusic #JapanesePunk #community

baru sempet donlot yg video lyrics na @nsfl.id go my way

kapan2 boleh d cover mereun nya ?? hehe

#gomyway #nsflid #localmusicion #localartist #suka #moodbooster #hahahaha

baru sempet donlot yg video lyrics na @nsfl.id go my way kapan2 boleh d cover mereun nya ?? hehe #gomyway #nsflid #localmusicion #localartist #suka #moodbooster #hahahaha

#FirstReleases
"You must know that everyone have a chance"

So, this is our chance to introduce our interpretation of world, life, and music!

Mark your calendar at the end of August and feel free to download our demo single! Please support us^^
・・・
#comingsoon #GOMYWAY #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #single #music #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #Japan #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#FirstReleases "You must know that everyone have a chance" So, this is our chance to introduce our interpretation of world, life, and music! Mark your calendar at the end of August and feel free to download our demo single! Please support us^^ ・・・ #comingsoon #GOMYWAY #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #single #music #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #Japan #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#FirstReleases
"You must know that everyone have a chance"

So, this is our chance to introduce our interpretation of world, life, and music!

Mark your calendar at the end of August and feel free to download our demo single! Please support us^^
・・・
#comingsoon #GOMYWAY #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #single #music #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #Japan #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#FirstReleases "You must know that everyone have a chance" So, this is our chance to introduce our interpretation of world, life, and music! Mark your calendar at the end of August and feel free to download our demo single! Please support us^^ ・・・ #comingsoon #GOMYWAY #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #single #music #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #Japan #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#FirstReleases
"You must know that everyone have a chance"

So, this is our chance to introduce our interpretation of world, life, and music!

Mark your calendar at the end of August and feel free to download our demo single! Please support us^^
・・・
#comingsoon #GOMYWAY #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #single #music #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #Japan #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#FirstReleases "You must know that everyone have a chance" So, this is our chance to introduce our interpretation of world, life, and music! Mark your calendar at the end of August and feel free to download our demo single! Please support us^^ ・・・ #comingsoon #GOMYWAY #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #single #music #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #Japan #jbandcommunity #jmusic #jpunk

Untuk menemani malam kalian yang dingin dan mungkin sedang turun hujan, semoga video cover ini bisa membuat kalian rileks 😘  Sesi akustik ini diambil saat interview kami di @gongindonesiannihonclub pertengahan Oktober lalu. Semoga suka 😄
・
Seperti biasa, versi full-nya bisa kalian cek di nsfl.wagomu.id atau klik aja link-nya di bio 😉
#FOURGETMEANOTS #Beginning #FGMAN #band #music #cover #acoustic #liveacoustic #akustik #GONGIndonesianNihonClub #SignOnStream #NSFL #NSFLID #NOSTACKFORLUCK #streaming #channel #Bandung #punk #JPunk #JMusic #JapaneseMusic #JapanesePunk #community

Untuk menemani malam kalian yang dingin dan mungkin sedang turun hujan, semoga video cover ini bisa membuat kalian rileks 😘  Sesi akustik ini diambil saat interview kami di @gongindonesiannihonclub pertengahan Oktober lalu. Semoga suka 😄 ・ Seperti biasa, versi full-nya bisa kalian cek di nsfl.wagomu.id atau klik aja link-nya di bio 😉 #FOURGETMEANOTS #Beginning #FGMAN #band #music #cover #acoustic #liveacoustic #akustik #GONGIndonesianNihonClub #SignOnStream #NSFL #NSFLID #NOSTACKFORLUCK #streaming #channel #Bandung #punk #JPunk #JMusic #JapaneseMusic #JapanesePunk #community

baru sempet donlot yg video lyrics na @nsfl.id go my way

kapan2 boleh d cover mereun nya ?? hehe

#gomyway #nsflid #localmusicion #localartist #suka #moodbooster #hahahaha

baru sempet donlot yg video lyrics na @nsfl.id go my way kapan2 boleh d cover mereun nya ?? hehe #gomyway #nsflid #localmusicion #localartist #suka #moodbooster #hahahaha

Download aplikasi @signonstream di Play Store dan tonton kita besok yuk gais di @signonindonesianihonclub mulai jam 7 malam! Psst..ada sesi akustik juga loh! Kita bakal bawain demo perdana kita secara akustik plus sebuah tembang J-Punk dari FGMAN 😊 
#band #talkshow #interview #NSFL #NSFLID #NOSTACKFORLUCK #SignOnStream #GONGChannel #OngakuTime #punk #rock #alternative #Bandung #GOMYWAY #malamminggu #Saturday

Download aplikasi @signonstream di Play Store dan tonton kita besok yuk gais di @signonindonesianihonclub mulai jam 7 malam! Psst..ada sesi akustik juga loh! Kita bakal bawain demo perdana kita secara akustik plus sebuah tembang J-Punk dari FGMAN 😊 #band #talkshow #interview #NSFL #NSFLID #NOSTACKFORLUCK #SignOnStream #GONGChannel #OngakuTime #punk #rock #alternative #Bandung #GOMYWAY #malamminggu #Saturday

Yang malam minggunya masih bingung mau ngapain, mending nonton interview kita yuk di @signonindonesianihonclub hari Sabtu/14 Oktober mulai jam 7 malam! Bakal ada sesi akustik juga loh! Download dulu aplikasi @signonstream di Play Store yah 😘 
#band #talkshow #interview #NSFL #NSFLID #NOSTACKFORLUCK #SignOnStream #GONGChannel #OngakuTime #punk #rock #alternative #Bandung #GOMYWAY #malamminggu

Yang malam minggunya masih bingung mau ngapain, mending nonton interview kita yuk di @signonindonesianihonclub hari Sabtu/14 Oktober mulai jam 7 malam! Bakal ada sesi akustik juga loh! Download dulu aplikasi @signonstream di Play Store yah 😘 #band #talkshow #interview #NSFL #NSFLID #NOSTACKFORLUCK #SignOnStream #GONGChannel #OngakuTime #punk #rock #alternative #Bandung #GOMYWAY #malamminggu

#WhenWasTheLastTimeYouListenToJapanesePunk
Kegaduhan yang kami buat di live audition Fesbukan Unpad akhir September kemarin 😊  Tidak sesempurna yang seharusnya. Harap maklum, semoga terhibur 😋 
#SHANK #GoodNightDarling #band #music #cover #audition #liveaudition #FESBUKANUNPAD #NSFL #NSFLID #NOSTACKFORLUCK #event #Bandung #punk #JPunk #JMusic #JapaneseMusic #JapanesePunk #community

#WhenWasTheLastTimeYouListenToJapanesePunk Kegaduhan yang kami buat di live audition Fesbukan Unpad akhir September kemarin 😊 Tidak sesempurna yang seharusnya. Harap maklum, semoga terhibur 😋 #SHANK #GoodNightDarling #band #music #cover #audition #liveaudition #FESBUKANUNPAD #NSFL #NSFLID #NOSTACKFORLUCK #event #Bandung #punk #JPunk #JMusic #JapaneseMusic #JapanesePunk #community

Alat tempur beserta kelengkapannya buat nanti siang audisi di @fesbukanunpad seperti pada gambar adalah "endorse" (baca: pinjeman 😭 ) semata:
- bass by @ego.workshop
- strap by @ovimadia
- booster by @maspur93
- pick by @ivanfabiandevota
- tuner (sempet nganjuk) by @febriuwonk
..dan akhirnya cuma kabel jack yang punya sendiri 😂
・
Makasih banyak manteman endorsement-nya. Semoga dilancarkan rejekinya sampe akhir jaman. Amin.
・
Yah, beginilah kalo bassist kemaren sore. Maapkan 😞
・
NB:
sprei pikachu-nya juga masih ngutang ke Bu Asep tetangga di komplek 👌 
#bass #pemula #barubisa #audisi #liveaudition #Fesbukan6 #NSFL #NSFLID #punk #TOTALFAT #SHANK

Alat tempur beserta kelengkapannya buat nanti siang audisi di @fesbukanunpad seperti pada gambar adalah "endorse" (baca: pinjeman 😭 ) semata: - bass by @ego.workshop - strap by @ovimadia - booster by @maspur93 - pick by @ivanfabiandevota - tuner (sempet nganjuk) by @febriuwonk ..dan akhirnya cuma kabel jack yang punya sendiri 😂 ・ Makasih banyak manteman endorsement-nya. Semoga dilancarkan rejekinya sampe akhir jaman. Amin. ・ Yah, beginilah kalo bassist kemaren sore. Maapkan 😞 ・ NB: sprei pikachu-nya juga masih ngutang ke Bu Asep tetangga di komplek 👌 #bass #pemula #barubisa #audisi #liveaudition #Fesbukan6 #NSFL #NSFLID #punk #TOTALFAT #SHANK

The dope review from our beloved friend @camsterkicks from @fortheyouth.band! Love this ❤️
・・・
"I love music that caught me off guard, that takes a lot of listening to fully appreciate. The new single, "GO MY WAY" from NSFL is one of them.

I seriously thought this is going to be a grungy; teenage angst kinda song, when I first listen to the drum beat. Then outta nowhere, upbeat energetic riff ensues, completely different from what I have in ny mind. Okay, i'm hooked.

Moving on to the first verse, what the hell?? I was expecting kind of like New Found Glory type of vocal, what I got is this melodic, sweet mix of Cherry Bombshell and Paramore type of vocals. Ah, this is bliss.

And the verse progression's super weird, too. It continues and repeats, in places that I didn't expect it to be. What is this, progressive punk??? The chorus is catchy, with my wife cleverly described as "bikin nagih" :p. Not to mention the little solo of each instrument right after the chorus. The lyrics; despite a few minor grammar issues (i'm a grammar nazi, sue me), is inspiring and just plain fun. I can see this song bringing a smile on a rainy day :) It's clear that this band has a vision. It manages to please both indie and mainstream llisteners alike.

Best wishes for NSFL, congrats on your new single, be waiting for the next one. Now, if you'll excuse me, I'm gonna blast this song through my headphones all day long."
・・・
#single #review #musicrelease #releases #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #music #digitalsingle #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #jbandcommunity #jmusic #jpunk

The dope review from our beloved friend @camsterkicks from @fortheyouth.band! Love this ❤️ ・・・ "I love music that caught me off guard, that takes a lot of listening to fully appreciate. The new single, "GO MY WAY" from NSFL is one of them. I seriously thought this is going to be a grungy; teenage angst kinda song, when I first listen to the drum beat. Then outta nowhere, upbeat energetic riff ensues, completely different from what I have in ny mind. Okay, i'm hooked. Moving on to the first verse, what the hell?? I was expecting kind of like New Found Glory type of vocal, what I got is this melodic, sweet mix of Cherry Bombshell and Paramore type of vocals. Ah, this is bliss. And the verse progression's super weird, too. It continues and repeats, in places that I didn't expect it to be. What is this, progressive punk??? The chorus is catchy, with my wife cleverly described as "bikin nagih" :p. Not to mention the little solo of each instrument right after the chorus. The lyrics; despite a few minor grammar issues (i'm a grammar nazi, sue me), is inspiring and just plain fun. I can see this song bringing a smile on a rainy day :) It's clear that this band has a vision. It manages to please both indie and mainstream llisteners alike. Best wishes for NSFL, congrats on your new single, be waiting for the next one. Now, if you'll excuse me, I'm gonna blast this song through my headphones all day long." ・・・ #single #review #musicrelease #releases #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #music #digitalsingle #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#GOMYWAY #Released #Screenshot
GO MY WAY yang asli yang ada gambar gitaris kita, Mr. Pur di display music player kalian!

Thank's to our dearest friends @adietckp and @sigitgiri_004bfpc for sent this SS^^
・・・
You still don't have a copy yet?
Go check nsfl.wagomu.id (link on bio). It's free to download!
#single #musicrelease #releases #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #music #digitalsingle #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#GOMYWAY #Released #Screenshot GO MY WAY yang asli yang ada gambar gitaris kita, Mr. Pur di display music player kalian! Thank's to our dearest friends @adietckp and @sigitgiri_004bfpc for sent this SS^^ ・・・ You still don't have a copy yet? Go check nsfl.wagomu.id (link on bio). It's free to download! #single #musicrelease #releases #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #music #digitalsingle #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#GOMYWAY #Released #Screenshot
GO MY WAY yang asli yang ada gambar gitaris kita, Mr. Pur di display music player kalian!

Thank's to our fellow friends @abiemendy and @natadhi_samsite from the amazing techno metal band @samsiteofficial for sent this SS^^ Still haven't have a copy yet? Go check nsfl.wagomu.id or click the link on bio.
It's free to download! 
#single #musicrelease #releases #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #music #digitalsingle #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#GOMYWAY #Released #Screenshot GO MY WAY yang asli yang ada gambar gitaris kita, Mr. Pur di display music player kalian! Thank's to our fellow friends @abiemendy and @natadhi_samsite from the amazing techno metal band @samsiteofficial for sent this SS^^ Still haven't have a copy yet? Go check nsfl.wagomu.id or click the link on bio. It's free to download!  #single #musicrelease #releases #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #music #digitalsingle #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#Repost @maccamagazine (@get_repost)
・・・
#freshidea
.
#GOMYWAY #Released
@nsfl.id is 4-piece pop/rock unit from Bandung and just released demo single titled 「GO MY WAY」!
If you curious with some mix of funk and punk blend with distortion riff passed by soft vocals, this gonna be fits you!
Download it for free at nsfl.wagomu.id!
.
#single #musicrelease #releases #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #music #digitalsingle #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#Repost @maccamagazine (@get_repost) ・・・ #freshidea . #GOMYWAY #Released @nsfl.id is 4-piece pop/rock unit from Bandung and just released demo single titled 「GO MY WAY」! If you curious with some mix of funk and punk blend with distortion riff passed by soft vocals, this gonna be fits you! Download it for free at nsfl.wagomu.id! . #single #musicrelease #releases #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #music #digitalsingle #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#NSFL
Bukan perusahaan jasa kredit, kafe, klub basket, apalagi yayasan>< NSFL itu kepanjangan dari NO STACK FOR LUCK, yang kalau mau dipaksakan untuk punya arti, 'tidak ada keberuntungan bertubi-tubi'. And let we tease you our demo single (link in bio), to be released on August 31!
・・・
#comingsoon #teaser #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #single #music #digitalsingle #demosingle #debut #debutsingle #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #Japan #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#NSFL Bukan perusahaan jasa kredit, kafe, klub basket, apalagi yayasan>< NSFL itu kepanjangan dari NO STACK FOR LUCK, yang kalau mau dipaksakan untuk punya arti, 'tidak ada keberuntungan bertubi-tubi'. And let we tease you our demo single (link in bio), to be released on August 31! ・・・ #comingsoon #teaser #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #single #music #digitalsingle #demosingle #debut #debutsingle #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #Japan #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#GOMYWAY
"You must know that everyone have a chance"
・・
Yang jarang sekali disadari, ketika kita konsisten di jalan yang kita pilih, maka akan terbuka banyak kesempatan yang tak terduga! Good luck on your way!

#GOMYWAY berkisah tentang problematika dalam menjalani hidup yang kita inginkan, bagaimana menyikapi pandangan orang terhadap kita, dan kesiapan hati untuk menerima segala resiko dari jalan yang kita pilih.

Single-nya sendiri bisa kalian unduh secara gratis mulai tanggal 31 Agustus yes!
・・・
#comingsoon #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #single #music #digitalsingle #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #Japan #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#GOMYWAY "You must know that everyone have a chance" ・・ Yang jarang sekali disadari, ketika kita konsisten di jalan yang kita pilih, maka akan terbuka banyak kesempatan yang tak terduga! Good luck on your way! #GOMYWAY berkisah tentang problematika dalam menjalani hidup yang kita inginkan, bagaimana menyikapi pandangan orang terhadap kita, dan kesiapan hati untuk menerima segala resiko dari jalan yang kita pilih. Single-nya sendiri bisa kalian unduh secara gratis mulai tanggal 31 Agustus yes! ・・・ #comingsoon #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #single #music #digitalsingle #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #Japan #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#GOMYWAY
"Could not speak clearly to say what I want"
・・
Seringnya sulit untuk melakukan hal positif yang kita inginkan karena banyak faktor; entah itu faktor keluarga, lingkungan, kepercayaan diri, dan lain sebagainya. Banyak juga yang akhirnya "menyerah" dan hanya menjalani rutinitas seperti biasa hingga merelakan kehendak bebasnya.

#GOMYWAY berkisah tentang problematika dalam menjalani hidup yang kita inginkan, bagaimana menyikapi pandangan orang terhadap kita, dan kesiapan hati untuk menerima segala resiko dari jalan yang kita pilih.

Single-nya sendiri bisa kalian unduh secara gratis mulai tanggal 31 Agustus yes!
・・・
#comingsoon #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #single #music #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #Japan #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#GOMYWAY "Could not speak clearly to say what I want" ・・ Seringnya sulit untuk melakukan hal positif yang kita inginkan karena banyak faktor; entah itu faktor keluarga, lingkungan, kepercayaan diri, dan lain sebagainya. Banyak juga yang akhirnya "menyerah" dan hanya menjalani rutinitas seperti biasa hingga merelakan kehendak bebasnya. #GOMYWAY berkisah tentang problematika dalam menjalani hidup yang kita inginkan, bagaimana menyikapi pandangan orang terhadap kita, dan kesiapan hati untuk menerima segala resiko dari jalan yang kita pilih. Single-nya sendiri bisa kalian unduh secara gratis mulai tanggal 31 Agustus yes! ・・・ #comingsoon #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #single #music #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #Japan #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#FirstReleases
"You must know that everyone have a chance"

So, this is our chance to introduce our interpretation of world, life, and music!

Mark your calendar at the end of August and feel free to download our demo single! Please support us^^
・・・
#comingsoon #GOMYWAY #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #single #music #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #Japan #jbandcommunity #jmusic #jpunk

#FirstReleases "You must know that everyone have a chance" So, this is our chance to introduce our interpretation of world, life, and music! Mark your calendar at the end of August and feel free to download our demo single! Please support us^^ ・・・ #comingsoon #GOMYWAY #band #alternative #rock #punk #poppunk #funk #funky #single #music #demosingle #debut #debutsingle #NSFL #NOSTACKFORLUCK #NSFLID #Bandung #indie #indieband #movement #jband #Japan #jbandcommunity #jmusic #jpunk

Shares by their users pictures
logo

We are working more and more every day to observe what purpose people use to Instagram and to share these statistics with people all over the world.

Contact with us

© 2017 Instagurum. This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.