#stokissahhibrow - explore the 271 amazing instagram photo collage and videos



KENING KURANG..? SERABUT..?? LEPAS PAKAI INAI kENING #hibrows APA DAH JADI..??? CANTIK KE TAK.. HIHI

#StokisSahHiBrow 
#inaikeninghalal

KENING KURANG..? SERABUT..?? LEPAS PAKAI INAI kENING #hibrows APA DAH JADI..??? CANTIK KE TAK.. HIHI #StokisSahHiBrow #inaikeninghalal

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow
#hibrows 
#inaikeninghalal
#browsomeladies 
#youarebrowsome

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow #hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome

KENING KURANG..? SERABUT..?? LEPAS PAKAI INAI kENING #hibrows APA DAH JADI..??? CANTIK KE TAK.. HIHI

#StokisSahHiBrow 
#inaikeninghalal

KENING KURANG..? SERABUT..?? LEPAS PAKAI INAI kENING #hibrows APA DAH JADI..??? CANTIK KE TAK.. HIHI #StokisSahHiBrow #inaikeninghalal

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 30 include postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow
#hibrows 
#inaikeninghalal
#browsomeladies

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 30 include postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow #hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies

Hi Brow inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 30 include postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow
#hibrows 
#inaikening

Hi Brow inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 30 include postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow #hibrows #inaikening

Senang sangat pakai HiBrows inai kening . Cukup mudah & tahan berhari2 😍
.
.
HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh serbu inbox/whatsapp aida 01116537686
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Senang sangat pakai HiBrows inai kening . Cukup mudah & tahan berhari2 😍 . . HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh serbu inbox/whatsapp aida 01116537686 . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Hi Brow inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 30 include postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow
#hibrows 
#inaikening

Hi Brow inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 30 include postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow #hibrows #inaikening

KENING KURANG..? SERABUT..?? LEPAS PAKAI INAI kENING #hibrows APA DAH JADI..??? CANTIK KE TAK.. HIHI

#StokisSahHiBrow 
#inaikeninghalal

KENING KURANG..? SERABUT..?? LEPAS PAKAI INAI kENING #hibrows APA DAH JADI..??? CANTIK KE TAK.. HIHI #StokisSahHiBrow #inaikeninghalal

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. .
.
Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk
❤ Halal
❤ Selamat

Tak Perlu Lukis Hari2.

Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang :
📲www.wasap.my/60182729375/hibrow

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. . . Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk ❤ Halal ❤ Selamat Tak Perlu Lukis Hari2. Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang : 📲www.wasap.my/60182729375/hibrow #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. .
.
Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk
❤ Halal
❤ Selamat

Tak Perlu Lukis Hari2.

Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang :
📲www.wasap.my/60182729375/hibrow

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. . . Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk ❤ Halal ❤ Selamat Tak Perlu Lukis Hari2. Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang : 📲www.wasap.my/60182729375/hibrow #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek

Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows.

Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi.
1) mesra wuduk  maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit.
2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake.
3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga.

Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/6082729375/HiBrows
.
.

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows. Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi. 1) mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit. 2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake. 3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga. Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/6082729375/HiBrows . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Whatsap terus ☎️ 0112602102
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Whatsap terus ☎️ 0112602102 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. .
.
Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk
❤ Halal
❤ Selamat

Tak Perlu Lukis Hari2.

Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang :
📲www.wasap.my/60182729375/hibrow

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. . . Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk ❤ Halal ❤ Selamat Tak Perlu Lukis Hari2. Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang : 📲www.wasap.my/60182729375/hibrow #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Hi brow henna kening
Cantik x perlu Lukis kening tiap2 hari..😍😍
.
.
 Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek

Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows.

Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi.
1) mesra wuduk  maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit.
2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake.
3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga.

Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/60182729375/HiBrows
.
.

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Hi brow henna kening Cantik x perlu Lukis kening tiap2 hari..😍😍 . . Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows. Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi. 1) mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit. 2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake. 3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga. Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/60182729375/HiBrows . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. .
.
Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk
❤ Halal
❤ Selamat

Tak Perlu Lukis Hari2.

Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang :
📲www.wasap.my/60182729375/hibrow

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. . . Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk ❤ Halal ❤ Selamat Tak Perlu Lukis Hari2. Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang : 📲www.wasap.my/60182729375/hibrow #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek

Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows.

Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi.
1) mesra wuduk  maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit.
2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake.
3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga.

Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/60182729375/HiBrows
.
.

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows. Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi. 1) mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit. 2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake. 3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga. Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/60182729375/HiBrows . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek

Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows.

Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi.
1) mesra wuduk  maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit.
2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake.
3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga.

Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/6082729375/HiBrows
.
.

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows. Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi. 1) mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit. 2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake. 3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga. Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/6082729375/HiBrows . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

KENING KURANG..? SERABUT..?? LEPAS PAKAI INAI kENING #hibrows APA DAH JADI..??? CANTIK KE TAK.. HIHI

#StokisSahHiBrow 
#inaikeninghalal

KENING KURANG..? SERABUT..?? LEPAS PAKAI INAI kENING #hibrows APA DAH JADI..??? CANTIK KE TAK.. HIHI #StokisSahHiBrow #inaikeninghalal

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. .
.
Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk
❤ Halal
❤ Selamat

Tak Perlu Lukis Hari2.

Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang :
📲www.wasap.my/60182729375/hibrow

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. . . Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk ❤ Halal ❤ Selamat Tak Perlu Lukis Hari2. Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang : 📲www.wasap.my/60182729375/hibrow #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Tutorial HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Tutorial HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

KENING KURANG..? SERABUT..?? LEPAS PAKAI INAI kENING #hibrows APA DAH JADI..??? CANTIK KE TAK.. HIHI

#StokisSahHiBrow 
#inaikeninghalal

KENING KURANG..? SERABUT..?? LEPAS PAKAI INAI kENING #hibrows APA DAH JADI..??? CANTIK KE TAK.. HIHI #StokisSahHiBrow #inaikeninghalal

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Shares by their users pictures
logo

We are working more and more every day to observe what purpose people use to Instagram and to share these statistics with people all over the world.

Contact with us

© 2017 Instagurum. This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.