#browsomeladies - explore the 266 amazing instagram photo collage and videos



Morning dear ❤️ these beautiful #browsomeladies is in our #greybrows 😍 so bold yet simple !
—
#greybrows and #brownbrows both READYSTOCK dah tak payah tunggu tunggu lagi . Jom ws cepat to purchase yr hibrows ! Nak tahu ingredient boleh tgk previous slide kat profile okay 😘

Morning dear ❤️ these beautiful #browsomeladies is in our #greybrows 😍 so bold yet simple ! — #greybrows and #brownbrows both READYSTOCK dah tak payah tunggu tunggu lagi . Jom ws cepat to purchase yr hibrows ! Nak tahu ingredient boleh tgk previous slide kat profile okay 😘

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow
#hibrows 
#inaikeninghalal
#browsomeladies 
#youarebrowsome

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow #hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 30 include postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow
#hibrows 
#inaikeninghalal
#browsomeladies

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 30 include postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow #hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies

She's using both colour brown and grey.
.
Come get our latest promotion BUY 2 for RM50 INCLUDE POSTAGE TO SM 😱❗️
.
Kita bagi FREE BRUSH lagi untuk every combo purchase ! Menarik apa nggak ibuk ibuk sekalian ????
.
Whatsapp +60177175983 now to join our postage today 😉
—
#browsomeladies #keningtakcukur #keningtaksusah #sayajualawakbeli #awakbeliawakcantik #keningtajamidontcare #hibrowskluang #codkluang

She's using both colour brown and grey. . Come get our latest promotion BUY 2 for RM50 INCLUDE POSTAGE TO SM 😱❗️ . Kita bagi FREE BRUSH lagi untuk every combo purchase ! Menarik apa nggak ibuk ibuk sekalian ???? . Whatsapp +60177175983 now to join our postage today 😉 — #browsomeladies #keningtakcukur #keningtaksusah #sayajualawakbeli #awakbeliawakcantik #keningtajamidontcare #hibrowskluang #codkluang

Tutorial inai kening HiBrows ☺️
.
.
HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow
#hibrows 
#inaikeninghalal
#browsomeladies 
#youarebrowsome

Tutorial inai kening HiBrows ☺️ . . HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow #hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome

Senang sangat pakai HiBrows inai kening . Cukup mudah & tahan berhari2 😍
.
.
HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh serbu inbox/whatsapp aida 01116537686
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Senang sangat pakai HiBrows inai kening . Cukup mudah & tahan berhari2 😍 . . HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh serbu inbox/whatsapp aida 01116537686 . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

More positive feedback we got everyday . With new improvement on quality , packaging and ingredient , we still want to give you more ! 😍
.
Come and join our #browsomeladies and share your happiness with #hibrows !
.
Whatsapp +60177175983 or just click the link on bio .
-
1pcs rm22 exc postage 
2pcs rm50 inc postage to sm
.
📮Postage RM8sm//RM12ss
—
#inaikening #hibrowskluang #hibrowsfeedback #browsomeladies #keningtaksusah #keningtakcukur #keningtajamidontcare #KeningCantikTanpaLukis #codkluang #codkluangmall #tsi #bandart6

More positive feedback we got everyday . With new improvement on quality , packaging and ingredient , we still want to give you more ! 😍 . Come and join our #browsomeladies and share your happiness with #hibrows ! . Whatsapp +60177175983 or just click the link on bio . - 1pcs rm22 exc postage 2pcs rm50 inc postage to sm . 📮Postage RM8sm//RM12ss — #inaikening #hibrowskluang #hibrowsfeedback #browsomeladies #keningtaksusah #keningtakcukur #keningtajamidontcare #KeningCantikTanpaLukis #codkluang #codkluangmall #tsi #bandart6

[SWIPE]
.
Friendly reminder for all #browsomeladies yang ada problem hibrows easily faded 👆🏻🌸
.
1. Please make sure cuci muka dulu before apply your Hibrows terutama yg ada masalah oily skin
2. Apply thickly , make sure hibrows reach your skin instead on your brows only .
3. Dont wash your brows frequently to make it stay longer
4. Jangan sental kuat sangat it may cause your hibrows faded
.
And tadaaaaa if youre taking care of this matter , your brows may stay awesome up to 7 days ! 😉
.
Tak payah susah susah dah nak lukis nak cuci nak lukis semula haaa guna hibrows ni dah jimat masa kan ?
.
Whatsapp +60177175983 to place your order 🤗
—
#makeupgeek #codkluang #keningtajamidontcare #awakbeliawakcantik #sayajualawakbeli #hibrowskluang #keningtaksusah #keningtakcukur

[SWIPE] . Friendly reminder for all #browsomeladies yang ada problem hibrows easily faded 👆🏻🌸 . 1. Please make sure cuci muka dulu before apply your Hibrows terutama yg ada masalah oily skin 2. Apply thickly , make sure hibrows reach your skin instead on your brows only . 3. Dont wash your brows frequently to make it stay longer 4. Jangan sental kuat sangat it may cause your hibrows faded . And tadaaaaa if youre taking care of this matter , your brows may stay awesome up to 7 days ! 😉 . Tak payah susah susah dah nak lukis nak cuci nak lukis semula haaa guna hibrows ni dah jimat masa kan ? . Whatsapp +60177175983 to place your order 🤗 — #makeupgeek #codkluang #keningtajamidontcare #awakbeliawakcantik #sayajualawakbeli #hibrowskluang #keningtaksusah #keningtakcukur

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. .
.
Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk
❤ Halal
❤ Selamat

Tak Perlu Lukis Hari2.

Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang :
📲www.wasap.my/60182729375/hibrow

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. . . Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk ❤ Halal ❤ Selamat Tak Perlu Lukis Hari2. Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang : 📲www.wasap.my/60182729375/hibrow #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. .
.
Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk
❤ Halal
❤ Selamat

Tak Perlu Lukis Hari2.

Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang :
📲www.wasap.my/60182729375/hibrow

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. . . Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk ❤ Halal ❤ Selamat Tak Perlu Lukis Hari2. Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang : 📲www.wasap.my/60182729375/hibrow #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek

Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows.

Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi.
1) mesra wuduk  maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit.
2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake.
3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga.

Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/6082729375/HiBrows
.
.

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows. Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi. 1) mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit. 2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake. 3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga. Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/6082729375/HiBrows . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Whatsap terus ☎️ 0112602102
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Whatsap terus ☎️ 0112602102 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. .
.
Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk
❤ Halal
❤ Selamat

Tak Perlu Lukis Hari2.

Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang :
📲www.wasap.my/60182729375/hibrow

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. . . Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk ❤ Halal ❤ Selamat Tak Perlu Lukis Hari2. Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang : 📲www.wasap.my/60182729375/hibrow #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Hi brow henna kening
Cantik x perlu Lukis kening tiap2 hari..😍😍
.
.
 Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek

Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows.

Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi.
1) mesra wuduk  maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit.
2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake.
3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga.

Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/60182729375/HiBrows
.
.

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Hi brow henna kening Cantik x perlu Lukis kening tiap2 hari..😍😍 . . Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows. Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi. 1) mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit. 2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake. 3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga. Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/60182729375/HiBrows . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. .
.
Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk
❤ Halal
❤ Selamat

Tak Perlu Lukis Hari2.

Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang :
📲www.wasap.my/60182729375/hibrow

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. . . Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk ❤ Halal ❤ Selamat Tak Perlu Lukis Hari2. Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang : 📲www.wasap.my/60182729375/hibrow #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek

Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows.

Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi.
1) mesra wuduk  maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit.
2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake.
3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga.

Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/60182729375/HiBrows
.
.

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows. Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi. 1) mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit. 2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake. 3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga. Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/60182729375/HiBrows . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek

Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows.

Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi.
1) mesra wuduk  maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit.
2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake.
3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga.

Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/6082729375/HiBrows
.
.

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows. Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi. 1) mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit. 2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake. 3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga. Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/6082729375/HiBrows . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. .
.
Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk
❤ Halal
❤ Selamat

Tak Perlu Lukis Hari2.

Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang :
📲www.wasap.my/60182729375/hibrow

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. . . Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk ❤ Halal ❤ Selamat Tak Perlu Lukis Hari2. Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang : 📲www.wasap.my/60182729375/hibrow #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Tutorial HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Tutorial HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. .
.
Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk
❤ Halal
❤ Selamat

Tak Perlu Lukis Hari2.

Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang :
📲www.wasap.my/60182729375/hibrow

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. . . Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk ❤ Halal ❤ Selamat Tak Perlu Lukis Hari2. Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang : 📲www.wasap.my/60182729375/hibrow #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Shares by their users pictures
logo

We are working more and more every day to observe what purpose people use to Instagram and to share these statistics with people all over the world.

Contact with us

© 2017 Instagurum. This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.