#inaikeninghalal - explore the 6,799 amazing instagram photo collage and videos



Macam Mana Nak Bagi Arabic Brows Ni Tahan Lebih Lama??๐Ÿ˜ Ni tutorial Arabic Brows ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
-
1) Sebelum lukis Kening Pastikan Cuci Muka Dulu
-
2)  Lepas Lukis Kening Cuci Dengan Kapas Muka/Tisu Yang Dibasahkan Dengan Air..Jangan Guna Mekap Remover.. 3)Kening Dah Cantik..Bila2 Masa Saja Awak Nak Cuci Muka..Pastikan Awak Tak Sabunkan Kening Awak Sekali๐Ÿ˜‰
-

Pandai Jaga Lebih Lama Inai Tu Akan Bertahan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak Dapatkan  Arabic Brows or Bermacam-macam makeup ni korang 
Boleh dapatkan dikedai Hakak @brownonline @brownonline @brownonline @brownonline @brownonline @brownonline @brownonline @brownonline -
โœจDOWNTOWN BANDAR SRI PERMAISURI ,CHERAS
(BERSEBELAHAN MYBANK PERMAISURI/JPJ PERMAISURI/LRT SALAK SELATAN)
DARI 9MLM-1PAGI (ISNIN CUTI)

#hennaeyebrows #inaikeninghalal #makeupmurahmurahjer #makeupmurahmalaysia

Macam Mana Nak Bagi Arabic Brows Ni Tahan Lebih Lama??๐Ÿ˜ Ni tutorial Arabic Brows ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ - 1) Sebelum lukis Kening Pastikan Cuci Muka Dulu - 2) Lepas Lukis Kening Cuci Dengan Kapas Muka/Tisu Yang Dibasahkan Dengan Air..Jangan Guna Mekap Remover.. 3)Kening Dah Cantik..Bila2 Masa Saja Awak Nak Cuci Muka..Pastikan Awak Tak Sabunkan Kening Awak Sekali๐Ÿ˜‰ - Pandai Jaga Lebih Lama Inai Tu Akan Bertahan๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Nak Dapatkan Arabic Brows or Bermacam-macam makeup ni korang Boleh dapatkan dikedai Hakak @brownonline @brownonline @brownonline @brownonline @brownonline @brownonline @brownonline @brownonline - โœจDOWNTOWN BANDAR SRI PERMAISURI ,CHERAS (BERSEBELAHAN MYBANK PERMAISURI/JPJ PERMAISURI/LRT SALAK SELATAN) DARI 9MLM-1PAGI (ISNIN CUTI) #hennaeyebrows #inaikeninghalal #makeupmurahmurahjer #makeupmurahmalaysia

Nak buat boleh dm serra tq ๐Ÿ˜˜#keningviral #inaikeninghalal

Nak buat boleh dm serra tq ๐Ÿ˜˜#keningviral #inaikeninghalal

Kemon guys dapatkan #hennaeyebrow by elynnass ni sekarang. Stock agak terhad sbb laku keras!!! Dah jimat masa bersiap nak g kerja. Tinggal touch up ja. No more consume time nak lukis bagai. Tahan 3-7 hari tau

#hennaeyebrow #inaikeningcantik #inaikening #inaikeningmurah #inaikeninghalal

Kemon guys dapatkan #hennaeyebrow by elynnass ni sekarang. Stock agak terhad sbb laku keras!!! Dah jimat masa bersiap nak g kerja. Tinggal touch up ja. No more consume time nak lukis bagai. Tahan 3-7 hari tau #hennaeyebrow #inaikeningcantik #inaikening #inaikeningmurah #inaikeninghalal

KENING KURANG..? SERABUT..?? LEPAS PAKAI INAI kENING #hibrows APA DAH JADI..??? CANTIK KE TAK.. HIHI

#StokisSahHiBrow 
#inaikeninghalal

KENING KURANG..? SERABUT..?? LEPAS PAKAI INAI kENING #hibrows APA DAH JADI..??? CANTIK KE TAK.. HIHI #StokisSahHiBrow #inaikeninghalal

CODE: GREY
Hai #browsome!!!
Ramai tanya Nelly yg mana lawa sama ada BLACK atau BROWN?
.
Personally Nelly sgt suka code BLACK sbb nampak lebih natural dan kemas.
.
Hasil BLACK : ada yg jadi black, grey dan dark brown
Hasil BROWN : ada yg jadi brown dan dark brown
.
Hasil bergantung kpd jenis kulit & masa pemakaian hibrows liquid 
Kena rajin2 try apply layer by layer jika nak dapatkan KENING ON FLEEK anda.
.
Jika berminat, boleh place order di whatsapp 016 6027207
.
SELF PICKUP: Taman Peringgit Jaya, Melaka (RM22)
COD: Muar (RM27)
POSTAGE:  Semenanjung Malaysia (RM30)
POSTAGE: Sabah / Sarawak (RM34)
.
.
#muamalaysia
#muakl
#muaselangor
#muamelaka
#muajb
#muapahang
#muapenang
#muakelantan
#muakedah
#muasarawak
#muasabah
#muaperlis
#muaterengganu
#inaikening
#inaikeninghalal
#inaikeningmurah
#inaikeningviral
#inaikeningmalaysia
#inaikeninghibrows
#inaikeningbrown
#inaikeninghitam

CODE: GREY Hai #browsome!!! Ramai tanya Nelly yg mana lawa sama ada BLACK atau BROWN? . Personally Nelly sgt suka code BLACK sbb nampak lebih natural dan kemas. . Hasil BLACK : ada yg jadi black, grey dan dark brown Hasil BROWN : ada yg jadi brown dan dark brown . Hasil bergantung kpd jenis kulit & masa pemakaian hibrows liquid Kena rajin2 try apply layer by layer jika nak dapatkan KENING ON FLEEK anda. . Jika berminat, boleh place order di whatsapp 016 6027207 . SELF PICKUP: Taman Peringgit Jaya, Melaka (RM22) COD: Muar (RM27) POSTAGE: Semenanjung Malaysia (RM30) POSTAGE: Sabah / Sarawak (RM34) . . #muamalaysia #muakl #muaselangor #muamelaka #muajb #muapahang #muapenang #muakelantan #muakedah #muasarawak #muasabah #muaperlis #muaterengganu #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #inaikeningviral #inaikeningmalaysia #inaikeninghibrows #inaikeningbrown #inaikeninghitam

INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening.
.
Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay!
.
Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป .
Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk โค
.
Nak cuba?
Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayyโ—โ—โ—โ—โ—
.
#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening. . Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay! . Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk โค . Nak cuba? Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayyโ—โ—โ—โ—โ— . #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Introducing product !!
Eye Brow Stain | Inai Kening Mesra Solat โค 100% natural
โค mesra solat
โค mudah digunakan (hanya sapu sahaja pada kening)
โค kening nampak hitam secara semulajadi dan cantik terbentuk
โค Mempunyai 2 pilihan warna - brown & black
.
.
berminat wasap 0167184008 #homemadeeyebrow #inaikening #inai #produknatural #inaikeninghalal #inaikeningmesrasolat #tint #bazaarpaknil #liptint #lipmatte #jenamasendiri #produkjenamasendiri #bisnesonline #bisneswanita #bisnesstudent

Introducing product !! Eye Brow Stain | Inai Kening Mesra Solat โค 100% natural โค mesra solat โค mudah digunakan (hanya sapu sahaja pada kening) โค kening nampak hitam secara semulajadi dan cantik terbentuk โค Mempunyai 2 pilihan warna - brown & black . . berminat wasap 0167184008 #homemadeeyebrow #inaikening #inai #produknatural #inaikeninghalal #inaikeningmesrasolat #tint #bazaarpaknil #liptint #lipmatte #jenamasendiri #produkjenamasendiri #bisnesonline #bisneswanita #bisnesstudent

INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening.
.
Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay!
.
Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป .
Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk โค
.
Nak cuba?
Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayy

#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening. . Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay! . Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk โค . Nak cuba? Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayy #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

๐ŸŒธ Eyebrow Henna By Syahmimi ๐ŸŒธ
.
๐ŸŒนProduk ni sesuai untuk orang yang mempunyai masalah kening, kening tak berapa nak lebat or tiada masa nak lukis kening hari hari.  Berejam kena hadap cermin semata mata nak lukis kening ๐Ÿคฆ๐Ÿป‍โ™€
.
๐ŸŒนBila pakai Eyebrow Henna By Syahmimi,  harini je kena lukis kening pastu next week pulak baru lukis. Jimat masa dan jimat eyebrow huhu ๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒนEh eh boleh buat solat ke? Ofcoz la boleh sebab ni inai bukan tattoo,  so mesra wuduk dan sah solat ๐Ÿ’‹
.
Apa tunggu lagi?? Jom cepat2 Whatsapp 0123942114 NOW!๐Ÿ˜
.
#eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

๐ŸŒธ Eyebrow Henna By Syahmimi ๐ŸŒธ . ๐ŸŒนProduk ni sesuai untuk orang yang mempunyai masalah kening, kening tak berapa nak lebat or tiada masa nak lukis kening hari hari. Berejam kena hadap cermin semata mata nak lukis kening ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€ . ๐ŸŒนBila pakai Eyebrow Henna By Syahmimi, harini je kena lukis kening pastu next week pulak baru lukis. Jimat masa dan jimat eyebrow huhu ๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒนEh eh boleh buat solat ke? Ofcoz la boleh sebab ni inai bukan tattoo, so mesra wuduk dan sah solat ๐Ÿ’‹ . Apa tunggu lagi?? Jom cepat2 Whatsapp 0123942114 NOW!๐Ÿ˜ . #eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

๐ŸŒธ Eyebrow Henna By Syahmimi ๐ŸŒธ
.
๐ŸŒนProduk ni sesuai untuk orang yang mempunyai masalah kening, kening tak berapa nak lebat or tiada masa nak lukis kening hari hari.  Berejam kena hadap cermin semata mata nak lukis kening ๐Ÿคฆ๐Ÿป‍โ™€
.
๐ŸŒนBila pakai Eyebrow Henna By Syahmimi,  harini je kena lukis kening pastu next week pulak baru lukis. Jimat masa dan jimat eyebrow huhu ๐Ÿ˜˜
.
๐ŸŒนEh eh boleh buat solat ke? Ofcoz la boleh sebab ni inai bukan tattoo,  so mesra wuduk dan sah solat ๐Ÿ’‹
.
Apa tunggu lagi?? Jom cepat2 Whatsapp 0123942114 NOW!๐Ÿ˜
.
#eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

๐ŸŒธ Eyebrow Henna By Syahmimi ๐ŸŒธ . ๐ŸŒนProduk ni sesuai untuk orang yang mempunyai masalah kening, kening tak berapa nak lebat or tiada masa nak lukis kening hari hari. Berejam kena hadap cermin semata mata nak lukis kening ๐Ÿคฆ๐Ÿปโ€โ™€ . ๐ŸŒนBila pakai Eyebrow Henna By Syahmimi, harini je kena lukis kening pastu next week pulak baru lukis. Jimat masa dan jimat eyebrow huhu ๐Ÿ˜˜ . ๐ŸŒนEh eh boleh buat solat ke? Ofcoz la boleh sebab ni inai bukan tattoo, so mesra wuduk dan sah solat ๐Ÿ’‹ . Apa tunggu lagi?? Jom cepat2 Whatsapp 0123942114 NOW!๐Ÿ˜ . #eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

CODE: GREY
Hai #browsome!!!
Ramai tanya Nelly yg mana lawa sama ada BLACK atau BROWN?
.
Personally Nelly sgt suka code BLACK sbb nampak lebih natural dan kemas.
.
Hasil BLACK : ada yg jadi black, grey dan dark brown
Hasil BROWN : ada yg jadi brown dan dark brown
.
Hasil bergantung kpd jenis kulit & masa pemakaian hibrows liquid 
Kena rajin2 try apply layer by layer jika nak dapatkan KENING ON FLEEK anda.
.
Jika berminat, boleh place order di whatsapp 016 6027207
.
SELF PICKUP: Taman Peringgit Jaya, Melaka (RM22)
COD: Muar (RM27)
POSTAGE:  Semenanjung Malaysia (RM30)
POSTAGE: Sabah / Sarawak (RM34)
.
.
#muamalaysia
#muakl
#muaselangor
#muamelaka
#muajb
#muapahang
#muapenang
#muakelantan
#muakedah
#muasarawak
#muasabah
#muaperlis
#muaterengganu
#inaikening
#inaikeninghalal
#inaikeningmurah
#inaikeningviral
#inaikeningmalaysia
#inaikeninghibrows
#inaikeningbrown
#inaikeninghitam

CODE: GREY Hai #browsome!!! Ramai tanya Nelly yg mana lawa sama ada BLACK atau BROWN? . Personally Nelly sgt suka code BLACK sbb nampak lebih natural dan kemas. . Hasil BLACK : ada yg jadi black, grey dan dark brown Hasil BROWN : ada yg jadi brown dan dark brown . Hasil bergantung kpd jenis kulit & masa pemakaian hibrows liquid Kena rajin2 try apply layer by layer jika nak dapatkan KENING ON FLEEK anda. . Jika berminat, boleh place order di whatsapp 016 6027207 . SELF PICKUP: Taman Peringgit Jaya, Melaka (RM22) COD: Muar (RM27) POSTAGE: Semenanjung Malaysia (RM30) POSTAGE: Sabah / Sarawak (RM34) . . #muamalaysia #muakl #muaselangor #muamelaka #muajb #muapahang #muapenang #muakelantan #muakedah #muasarawak #muasabah #muaperlis #muaterengganu #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #inaikeningviral #inaikeningmalaysia #inaikeninghibrows #inaikeningbrown #inaikeninghitam

Normal price RM22
.
.
๐Ÿ’ฅPROMOTION PRICE๐Ÿ’ฅ
Brow on (inai) = RM15
+Add on brush = RM5
.
.
๐Ÿ’ฅLAGI PROMO๐Ÿ’ฅ
Brow on (inai) 2x + FREE BRUSH = RM30 ๐Ÿ”ฅ

#inaikening
#inaipengantin
#inaikeningmurah 
#inaikeninghalal 
#hennainaikening
#inaihenna
#inaipengantinmurah 
#keningonfleek
#ontakon 
#bazaarpaknil
#bazarpaknil

Normal price RM22 . . ๐Ÿ’ฅPROMOTION PRICE๐Ÿ’ฅ Brow on (inai) = RM15 +Add on brush = RM5 . . ๐Ÿ’ฅLAGI PROMO๐Ÿ’ฅ Brow on (inai) 2x + FREE BRUSH = RM30 ๐Ÿ”ฅ #inaikening #inaipengantin #inaikeningmurah #inaikeninghalal #hennainaikening #inaihenna #inaipengantinmurah #keningonfleek #ontakon #bazaarpaknil #bazarpaknil

Uols selalu ada masalah dgn kening??
.
Jgn risau, sekarang dah ada henna untuk kening. So bangun tido kening dah siap elok dah ๐Ÿ˜ Tengah hari nanti sis post tutorial mcmna nak pakai benda ni supaya hasilnya cantik dan tak comot.
.
Stay tuned โค๏ธ
.
Nak cuba Eyebrow Henna by Syahmimi??
Whatsapp je 016-7634967 
#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Uols selalu ada masalah dgn kening?? . Jgn risau, sekarang dah ada henna untuk kening. So bangun tido kening dah siap elok dah ๐Ÿ˜ Tengah hari nanti sis post tutorial mcmna nak pakai benda ni supaya hasilnya cantik dan tak comot. . Stay tuned โค๏ธ . Nak cuba Eyebrow Henna by Syahmimi?? Whatsapp je 016-7634967 #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Wahhh lawa kening dik?๐Ÿ˜ hehe takperlu guna celak kening dah kata adik ni..hanya sapu Eyebrow Henna by Syahmimi Beauty je uolss.
.
Adik ni pakai color brown & tunggu dalam sejam sbb nak color pekat. Lepas dah cuci taraaaa tu lah hasilnya..cantik kan??๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp 016-7634967 utk order!โค๏ธ #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Wahhh lawa kening dik?๐Ÿ˜ hehe takperlu guna celak kening dah kata adik ni..hanya sapu Eyebrow Henna by Syahmimi Beauty je uolss. . Adik ni pakai color brown & tunggu dalam sejam sbb nak color pekat. Lepas dah cuci taraaaa tu lah hasilnya..cantik kan??๐Ÿ˜Š . Whatsapp 016-7634967 utk order!โค๏ธ #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Hai uolsss..sape cakap naik motor takleh nak berhias cantik2??
.
Takde hal laaa naik motor ke, kereta ke, public transport kini lagi senang nak berhias bila pakai inai kening by Syahmimi ๐Ÿ’๐Ÿป. Lukis harini, esok dah takperlu usik kening..jimat masa kan??โ˜บ๏ธ
.
Sape nak cuba?? HQ Ada warna hitam & koko..
Whatsapp 013-3127628  NOW!
.
#eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Hai uolsss..sape cakap naik motor takleh nak berhias cantik2?? . Takde hal laaa naik motor ke, kereta ke, public transport kini lagi senang nak berhias bila pakai inai kening by Syahmimi ๐Ÿ’๐Ÿป. Lukis harini, esok dah takperlu usik kening..jimat masa kan??โ˜บ๏ธ . Sape nak cuba?? HQ Ada warna hitam & koko.. Whatsapp 013-3127628 NOW! . #eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Sape2 yg ada masalah takde masa nak lukis kening tak perlu risau dah, sekarang dah ada henna untuk kening tauu.
.
So bangun tido, lepas mandi kening dah siap elok dah โค๏ธ
.
Nak cuba Eyebrow Henna by SyahmimiBeauty??
Whatsapp je 011-23437256 okay.๐Ÿ™‚
.
#eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Sape2 yg ada masalah takde masa nak lukis kening tak perlu risau dah, sekarang dah ada henna untuk kening tauu. . So bangun tido, lepas mandi kening dah siap elok dah โค๏ธ . Nak cuba Eyebrow Henna by SyahmimiBeauty?? Whatsapp je 011-23437256 okay.๐Ÿ™‚ . #eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Wahhh lawa kening dik?๐Ÿ˜ hehe takperlu guna celak kening dah kata adik ni..hanya sapu Eyebrow Henna by Syahmimi Beauty je uolss.
.
Adik ni pakai color hitam & tunggu dalam sejam sbb nak color pekat. Lepas dah cuci taraaaa tu lah hasilnya..cantik kan??๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp 011-23437256 utk order!โค๏ธ
.
#eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Wahhh lawa kening dik?๐Ÿ˜ hehe takperlu guna celak kening dah kata adik ni..hanya sapu Eyebrow Henna by Syahmimi Beauty je uolss. . Adik ni pakai color hitam & tunggu dalam sejam sbb nak color pekat. Lepas dah cuci taraaaa tu lah hasilnya..cantik kan??๐Ÿ˜Š . Whatsapp 011-23437256 utk order!โค๏ธ . #eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Penatnyaaaaa hari hari nak kena lukis kening ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
Rileks ahhh babe #eyebrowhennabysyahmimi kan hado, harini lukis esok lusa dah tayah lukis dah. Jimat masa dan tenaga kan?๐Ÿ˜‰
.
Order now uolls, RM19.90 jur โค๏ธ
.
Whatsapp now ๐Ÿ“ฒ011-23437256 .
.
#eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Penatnyaaaaa hari hari nak kena lukis kening ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Rileks ahhh babe #eyebrowhennabysyahmimi kan hado, harini lukis esok lusa dah tayah lukis dah. Jimat masa dan tenaga kan?๐Ÿ˜‰ . Order now uolls, RM19.90 jur โค๏ธ . Whatsapp now ๐Ÿ“ฒ011-23437256 . . #eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Wah permintaan eyebrow henna by Syahmimi sangat tinggi.๐Ÿ’ƒ
.
Haa semudah ABC je uolss nak pakai Eyebrow Henna Syahmimi ni. Lepas ni cepat la korang nk keluar date.๐Ÿ˜
.
Yang berminat nak cuba boleh whatsapp sis sekarang 016-7634967 .
#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup
#SureGlowLotionJohor
#SureGlowKedah
#QuroseJohor
#EyebrowHennaKedah

Wah permintaan eyebrow henna by Syahmimi sangat tinggi.๐Ÿ’ƒ . Haa semudah ABC je uolss nak pakai Eyebrow Henna Syahmimi ni. Lepas ni cepat la korang nk keluar date.๐Ÿ˜ . Yang berminat nak cuba boleh whatsapp sis sekarang 016-7634967 . #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup #SureGlowLotionJohor #SureGlowKedah #QuroseJohor #EyebrowHennaKedah

Cantik kening dia,  pakai Eyebrow Henna By Syahmimi je.  Sekali lukis then next week pulak baru lukis kening,  jimat masa,  jimat Eyebrow dan jimat tenaga tayah lukis hari hari.๐Ÿ˜™
.
Nak order whatsapp admin now 016-7634967 ๐Ÿ’•

#hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Cantik kening dia, pakai Eyebrow Henna By Syahmimi je. Sekali lukis then next week pulak baru lukis kening, jimat masa, jimat Eyebrow dan jimat tenaga tayah lukis hari hari.๐Ÿ˜™ . Nak order whatsapp admin now 016-7634967 ๐Ÿ’• #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Penatnyaaaaa hari hari nak kena lukis kening ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
.
Rileks ahhh babe #eyebrowhennabysyahmimi kan hado, harini lukis esok lusa dah tayah lukis dah. Jimat masa dan tenaga kan?๐Ÿ˜‰
.
Order now uolls, RM19.90 jur โค๏ธ
.
Whatsapp now ๐Ÿ“ฒ013-2901216 .
.
#eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Penatnyaaaaa hari hari nak kena lukis kening ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ . Rileks ahhh babe #eyebrowhennabysyahmimi kan hado, harini lukis esok lusa dah tayah lukis dah. Jimat masa dan tenaga kan?๐Ÿ˜‰ . Order now uolls, RM19.90 jur โค๏ธ . Whatsapp now ๐Ÿ“ฒ013-2901216 . . #eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Wahhh lawa kening dik?๐Ÿ˜ hehe takperlu guna celak kening dah kata adik ni..hanya sapu Eyebrow Henna by Syahmimi Beauty je uolss.
.
Adik ni pakai color hitam & tunggu dalam sejam sbb nak color pekat. Lepas dah cuci taraaaa tu lah hasilnya..cantik kan??๐Ÿ˜Š
.
Whatsapp 013-2901216 utk order!โค๏ธ
.
#eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Wahhh lawa kening dik?๐Ÿ˜ hehe takperlu guna celak kening dah kata adik ni..hanya sapu Eyebrow Henna by Syahmimi Beauty je uolss. . Adik ni pakai color hitam & tunggu dalam sejam sbb nak color pekat. Lepas dah cuci taraaaa tu lah hasilnya..cantik kan??๐Ÿ˜Š . Whatsapp 013-2901216 utk order!โค๏ธ . #eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Sape2 yg ada masalah takde masa nak lukis kening tak perlu risau dah, sekarang dah ada henna untuk kening tauu.
.
So bangun tido, lepas mandi kening dah siap elok dah โค๏ธ
.
Nak cuba Eyebrow Henna by SyahmimiBeauty??
Whatsapp je 013-2901216 okay.๐Ÿ™‚
.
#eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Sape2 yg ada masalah takde masa nak lukis kening tak perlu risau dah, sekarang dah ada henna untuk kening tauu. . So bangun tido, lepas mandi kening dah siap elok dah โค๏ธ . Nak cuba Eyebrow Henna by SyahmimiBeauty?? Whatsapp je 013-2901216 okay.๐Ÿ™‚ . #eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Eventhough sis jauh dari kamu semua but still order and msg sis reply one by one. Thank you so much pada yang sabar. Semua order sis dah pos ye.
Ada nak order ? RM 22 sahaja !
Nak buat umrah pn senang je tak payah mekap sebab kening dah siap dah. Terus pakai jubah and boleh solat. Henna sis boleh dibawa solat ok. Halal โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €
#leannabeehibrows #inaikening #produkhebat #sayajual #murah #jombeli #keningcantik #keningonfleek  #testimonicravbee #eyebrowtinting #eyebrowtint #hennabrows #hennabrowtint #youarebrowsome #hennakening #agentsahhibrows #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #inaikeningviral #inaikeninghitam #inaikeningmalaysia #inaikeninghibrows #inaikeningbrown #inaikeninghitam
#youarebrowsome #keningcantiktanpasusah #keningcantiktanpalukis

Eventhough sis jauh dari kamu semua but still order and msg sis reply one by one. Thank you so much pada yang sabar. Semua order sis dah pos ye. Ada nak order ? RM 22 sahaja ! Nak buat umrah pn senang je tak payah mekap sebab kening dah siap dah. Terus pakai jubah and boleh solat. Henna sis boleh dibawa solat ok. Halal โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #leannabeehibrows #inaikening #produkhebat #sayajual #murah #jombeli #keningcantik #keningonfleek #testimonicravbee #eyebrowtinting #eyebrowtint #hennabrows #hennabrowtint #youarebrowsome #hennakening #agentsahhibrows #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #inaikeningviral #inaikeninghitam #inaikeningmalaysia #inaikeninghibrows #inaikeningbrown #inaikeninghitam #youarebrowsome #keningcantiktanpasusah #keningcantiktanpalukis

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. .
.
Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. โค Mesra Wudhuk
โค Halal
โค Selamat

Tak Perlu Lukis Hari2.

Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berminat?? Boleh Order Sekarang :
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60182729375/hibrow

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. . . Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. โค Mesra Wudhuk โค Halal โค Selamat Tak Perlu Lukis Hari2. Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ Berminat?? Boleh Order Sekarang : ๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60182729375/hibrow #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening.
.
Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay!
.
Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป .
Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk โค
.
Nak cuba?
Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayyโ—โ—โ—โ—โ—
.
 #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

INAI KENING yang tengah VIRAL sekarang๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ . Girlsssss, lepas ni tiada lagi masalah uolls yang kena hadap cermin berjam jam semata-mata nak lukis kening. . Pakai je Eyebrow Henna By Syahmimi, kening cantik nampak natural je. Pastu jimat masa, harini lukis kening, 2minggu lagi pulak baru lukis hokay! . Harga sangat la berpatutan, tak lebih RM20 ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป . Eh eh lupa nak inform, ni Henna bukan tattoo ofcoz la sah solat dah mesra wudhuk โค . Nak cuba? Komen je PM atau tinggalkan no fon korang nanti i whatsapp uolss. Hokayyโ—โ—โ—โ—โ— . #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup

Shares by their users pictures
logo

We are working more and more every day to observe what purpose people use to Instagram and to share these statistics with people all over the world.

Contact with us

ยฉ 2017 Instagurum. This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.