#omurice - explore the 83,164 amazing instagram photo collage and videos



♡♡♡
【 純白のオムライス ¥1,350- 】
+【 Aセット ¥300- 】
スマステ最終回で話題になったお店!
今更感は否めないけど、ようやく行ってきました♡
ホワイトたまごっていう普通の卵よりも脂質が低いヘルシーな卵を使っていて、罪悪感の薄れるかんじが嬉しい。ソースも牛乳強めのホワイトソースでチーズ感もあって美味しかった♡
さっきテレビでダイエットヴィレッジを見て、身の引き締まる思いをした矢先の投稿。
#team_jp_西 (名古屋市中村区)
#omurice #omulet #kitchenomiya
#retrip_gourmet #retrip_愛知 #retrip_名古屋
#愛知グルメ #名古屋グルメ #名古屋駅
#愛知ランチ #名古屋ランチ #名駅ごはん
#大名古屋ビルヂング
#キッチン大宮 #キッチンオオミヤ
#スマステ #スマステ最終回
#純白のオムライス #白いオムライス
#オムライス #ホワイトたまご
#ナゴレコ
#そろそろ運動はじめよう
#おもいたったが吉日
#ビリーズブートキャンプのDVDどこいった
#とりあえず手首ぐるぐる回してみた
#いつまで続くかな
#ガンガンいこうぜ #どらくえ

♡♡♡ 【 純白のオムライス ¥1,350- 】 +【 Aセット ¥300- 】 スマステ最終回で話題になったお店! 今更感は否めないけど、ようやく行ってきました♡ ホワイトたまごっていう普通の卵よりも脂質が低いヘルシーな卵を使っていて、罪悪感の薄れるかんじが嬉しい。ソースも牛乳強めのホワイトソースでチーズ感もあって美味しかった♡ さっきテレビでダイエットヴィレッジを見て、身の引き締まる思いをした矢先の投稿。 #team_jp_西 (名古屋市中村区) #omurice #omulet #kitchenomiya #retrip_gourmet #retrip_愛知 #retrip_名古屋 #愛知グルメ #名古屋グルメ #名古屋駅 #愛知ランチ #名古屋ランチ #名駅ごはん #大名古屋ビルヂング #キッチン大宮 #キッチンオオミヤ #スマステ #スマステ最終回 #純白のオムライス #白いオムライス #オムライス #ホワイトたまご #ナゴレコ #そろそろ運動はじめよう #おもいたったが吉日 #ビリーズブートキャンプのDVDどこいった #とりあえず手首ぐるぐる回してみた #いつまで続くかな #ガンガンいこうぜ #どらくえ

Omurice nya mantap guys
Credit @jeaniuseats

Tag temanmu
Awas @laperbaper
.
.
@Cakedankue @dapurjomblo
#Resep #kuliner #camilan #jajanan #omurice

Omurice nya mantap guys Credit @jeaniuseats Tag temanmu Awas @laperbaper . . @Cakedankue @dapurjomblo #Resep #kuliner #camilan #jajanan #omurice

Ice cream roll guys
Credit @pan_n_ice
.
Tag temanmu
Ingat @dietmulaibesok
.
.
@Cakedankue @dapurjomblo
#Resep #kuliner #camilan #jajanan #omurice

Ice cream roll guys Credit @pan_n_ice . Tag temanmu Ingat @dietmulaibesok . . @Cakedankue @dapurjomblo #Resep #kuliner #camilan #jajanan #omurice

Recipe: themeatmen.sg/omurice

Mouth-watering plate of fried rice loaded with all your favourite mix-ins huddled under that luscious soft yellow egg blanket, this delightfully simple dish serves as the perfect comfort food.  As majority of nutrients are found in the rice kernels, the nutritional value in white rice tends to be pale in comparison to brown rice. Rich in fiber, vitamins and minerals, brown rice is highly recommended for those watching their weight, cholesterol and blood sugar levels. As a result of their revolutionary rice polishing technology, you can now enjoy Kinmemai Better Brown Rice with no rinsing required!

Complete your dish with demi-glace sauce or try other variations such as cheese or curry! 
You can find out where to get Kinmemai​ at http://www.kinmemai.com

#kinmemai #omurice

Recipe: themeatmen.sg/omurice Mouth-watering plate of fried rice loaded with all your favourite mix-ins huddled under that luscious soft yellow egg blanket, this delightfully simple dish serves as the perfect comfort food. As majority of nutrients are found in the rice kernels, the nutritional value in white rice tends to be pale in comparison to brown rice. Rich in fiber, vitamins and minerals, brown rice is highly recommended for those watching their weight, cholesterol and blood sugar levels. As a result of their revolutionary rice polishing technology, you can now enjoy Kinmemai Better Brown Rice with no rinsing required! Complete your dish with demi-glace sauce or try other variations such as cheese or curry! You can find out where to get Kinmemai​ at http://www.kinmemai.com #kinmemai #omurice

#龍鳳鰻魚蛋治 ($38)
-
有別於平時一般見慣見熟嘅蛋治,佢並唔係簡簡單單咁將炒蛋夾喺兩片多士中間,而係以澎湃嘅炒蛋覆蓋於多士表面,十足十蛋包飯一樣🐣🤤🤤
.
除咗鰻魚之外,仲有三重芝士、鵝肝、鹹牛肉、巴馬火腿、皮蛋肉鬆、吞拿魚,同埋圖中背後嗰款帝皇蟹棒揀🤤
.
.
🔻
炒蛋本身滑嫩香軟,唔會炒得太老以致口感粗嚡,保留適量蛋汁,嫩滑程度不比澳牛遜色,不過蛋香就唔太突出,相對上會比較淡味🤔
.
鰻魚勝在大大塊真材實料,味道偏鹹但同比較淡味嘅炒蛋恰好拉上補下,加上中間蛋黃醬嘅微酸進一步作出調適😌
.
由於比大堆炒蛋徹底包圍,出乎意外地無發水麵包嗰種濕軟糊爛感,只係多士吸收水份稍為變韌實在在所難免,但個人覺得整體影響唔算太大😛
.
後面嘅#帝皇蟹棒蛋治($35)喺面層放上木魚花,中間蟹柳仲加咗芝麻醬,每一部份都充滿日式風味,同鰻魚相比🤤
.
----------------------------------------
📍#龍鳳店 (#元朗)
元朗水車館街66號錦榮大廈地下3B號舖
----------------------------------------
.
#Voracious小食
⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
#Voracious元朗
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻

#龍鳳鰻魚蛋治 ($38) - 有別於平時一般見慣見熟嘅蛋治,佢並唔係簡簡單單咁將炒蛋夾喺兩片多士中間,而係以澎湃嘅炒蛋覆蓋於多士表面,十足十蛋包飯一樣🐣🤤🤤 . 除咗鰻魚之外,仲有三重芝士、鵝肝、鹹牛肉、巴馬火腿、皮蛋肉鬆、吞拿魚,同埋圖中背後嗰款帝皇蟹棒揀🤤 . . 🔻 炒蛋本身滑嫩香軟,唔會炒得太老以致口感粗嚡,保留適量蛋汁,嫩滑程度不比澳牛遜色,不過蛋香就唔太突出,相對上會比較淡味🤔 . 鰻魚勝在大大塊真材實料,味道偏鹹但同比較淡味嘅炒蛋恰好拉上補下,加上中間蛋黃醬嘅微酸進一步作出調適😌 . 由於比大堆炒蛋徹底包圍,出乎意外地無發水麵包嗰種濕軟糊爛感,只係多士吸收水份稍為變韌實在在所難免,但個人覺得整體影響唔算太大😛 . 後面嘅#帝皇蟹棒蛋治($35)喺面層放上木魚花,中間蟹柳仲加咗芝麻醬,每一部份都充滿日式風味,同鰻魚相比🤤 . ---------------------------------------- 📍#龍鳳店 (#元朗) 元朗水車館街66號錦榮大廈地下3B號舖 ---------------------------------------- . #Voracious小食 ⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯ #Voracious元朗 👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻

Hai2 dah ada plan ♏αΰ ke mana weekend?
Salah satu destinasi Fav ak Bogor, soalnya deket, dan banyak tempt hangout baru Ƴάπĝ keren2 di sana.
Kek @foresthree ini, dalemnya kereeen ada pohon guede gituuu dan adem banget suasananya.
Makanannya juga enak2 dan banyak Variasinya. Ada Lava Omurice, ada smoothies bowl, ada cireng kuah ditutup ma Mango Smoothies.
Oº°˚˚°ºoohh ya, kue Hitz Cakekinian juga dijual di dalam sini.
Mereka juga baru ultah nih, Happy Anniversary yah @foreshtree

#food #foodie #foodporn #foodlovers  #kulinerbogor #visitbogor #bogoreatery  #foodoftheday #yummy #eeeeeats 
#nasigoreng #nanajajan  #instalike #zomato #qraved #jktfooddestination  #omurice #omelette #telordadar  #jktfoodbang #wisatakulinerbogor #foresthree #makandibogor #bogor  #pesonakuliner #wowlaper #friedegg #breakfast #telor #foodvideo

Hai2 dah ada plan ♏αΰ ke mana weekend? Salah satu destinasi Fav ak Bogor, soalnya deket, dan banyak tempt hangout baru Ƴάπĝ keren2 di sana. Kek @foresthree ini, dalemnya kereeen ada pohon guede gituuu dan adem banget suasananya. Makanannya juga enak2 dan banyak Variasinya. Ada Lava Omurice, ada smoothies bowl, ada cireng kuah ditutup ma Mango Smoothies. Oº°˚˚°ºoohh ya, kue Hitz Cakekinian juga dijual di dalam sini. Mereka juga baru ultah nih, Happy Anniversary yah @foreshtree #food #foodie #foodporn #foodlovers #kulinerbogor #visitbogor #bogoreatery #foodoftheday #yummy #eeeeeats #nasigoreng #nanajajan #instalike #zomato #qraved #jktfooddestination #omurice #omelette #telordadar #jktfoodbang #wisatakulinerbogor #foresthree #makandibogor #bogor #pesonakuliner #wowlaper #friedegg #breakfast #telor #foodvideo

The pinnacle of all #omurice #kichikichi #kyoto 🍳 🍚

The pinnacle of all #omurice #kichikichi #kyoto 🍳 🍚

去年から行きたかったpagotでランチ💓
色々ありすぎて本間に楽しかった、、😇
昨日の合言葉は👉確かにそうかもしれん
.
#pagot #kobe #cafe #kobecafe #motomachi #kobemotomachi #omurice #神戸 #元町 #神戸元町 #カフェ #神戸カフェ #元町カフェ #神戸ランチ #元町ランチ #オムライス

去年から行きたかったpagotでランチ💓 色々ありすぎて本間に楽しかった、、😇 昨日の合言葉は👉確かにそうかもしれん . #pagot #kobe #cafe #kobecafe #motomachi #kobemotomachi #omurice #神戸 #元町 #神戸元町 #カフェ #神戸カフェ #元町カフェ #神戸ランチ #元町ランチ #オムライス

Morning.... hari ini gak bakmi deh, ganti nasi goreng... ini Omu Rice dari @ardent.coffee , nasi goreng ala jepang di gorengnya pakai saus tomat , enak lho 😋
.
.
📷Omu Rice
📍Jl. pesanggrahan raya No.168F, Puri, Jakbar
💰63k
👅7.5/10
.
.

#yummy #yum#food #foodie #foodporn #foodblogger #foodlover #foodstagram #foodgasm #foodstyling #foodphotography #foodshare #foodies#igfood #goodfood #morning#breakfast#healthyfood #healthy #healthybreakfast #kuliner#kulineraddict #pergikuliner #kulinerjakarta #coffeeshop #omurice#jangkrikkuliner #japanese #japanesefood

Morning.... hari ini gak bakmi deh, ganti nasi goreng... ini Omu Rice dari @ardent.coffee , nasi goreng ala jepang di gorengnya pakai saus tomat , enak lho 😋 . . 📷Omu Rice 📍Jl. pesanggrahan raya No.168F, Puri, Jakbar 💰63k 👅7.5/10 . . #yummy #yum#food #foodie #foodporn #foodblogger #foodlover #foodstagram #foodgasm #foodstyling #foodphotography #foodshare #foodies#igfood #goodfood #morning#breakfast#healthyfood #healthy #healthybreakfast #kuliner#kulineraddict #pergikuliner #kulinerjakarta #coffeeshop #omurice#jangkrikkuliner #japanese #japanesefood

*
*
抹茶グリーンティーの味がほぼほぼ青汁だったのが1番の衝撃、、
斉木楠雄のψ難おもしろかった!📽🍿
*
また遊びましょ
*
#daily #instadaily #rakeru #omurice *

* * 抹茶グリーンティーの味がほぼほぼ青汁だったのが1番の衝撃、、 斉木楠雄のψ難おもしろかった!📽🍿 * また遊びましょ * #daily #instadaily #rakeru #omurice *

Primera vez que vengo, y me enamoré completamente de este lugar 😍
#koreanfood #omurice #unmanjar #inlove #foodporn #asianfood #ramen #instafood #instachile

Primera vez que vengo, y me enamoré completamente de este lugar 😍 #koreanfood #omurice #unmanjar #inlove #foodporn #asianfood #ramen #instafood #instachile

Weebing it up for dinner with some omurice 😋 #weeb #food #weaboo #omurice

Weebing it up for dinner with some omurice 😋 #weeb #food #weaboo #omurice

Okonomiyaki or omurice?  What will you choose first for Japanese brunch??? 🤔😋🍚🍳🍱♥️🥂🍶🍣🍤🥞 #kyotoscottsdale #kyoto #oldtownscottsdale #japanesebrunch #brunch #happyhour #tgif #sushi #sashimi #teppanyaki #okonomiyaki #omurice

Okonomiyaki or omurice? What will you choose first for Japanese brunch??? 🤔😋🍚🍳🍱♥️🥂🍶🍣🍤🥞 #kyotoscottsdale #kyoto #oldtownscottsdale #japanesebrunch #brunch #happyhour #tgif #sushi #sashimi #teppanyaki #okonomiyaki #omurice

Omelette + rice = omurice for a power boost! 🍳🙆 #omelette #eggs #rice #omurice #vegetables #veggies #ketchup #breakfast #foodporn #homemade #meal

Omelette + rice = omurice for a power boost! 🍳🙆 #omelette #eggs #rice #omurice #vegetables #veggies #ketchup #breakfast #foodporn #homemade #meal

Strolled around Osaka today. Here are some of the things we did! Swipe right for the pictures. 🇯🇵 🍱🍣🚌🚊🏔⛩ #MansNotHot #japan #omurice #osaka #

Strolled around Osaka today. Here are some of the things we did! Swipe right for the pictures. 🇯🇵 🍱🍣🚌🚊🏔⛩ #MansNotHot #japan #omurice #osaka #

#regram_app @makancengli ------------------
Selamat pagi semua! Udah Senin lagi aja nih, ga kerasa weekend kelar gitu aja. Untuk memulai hari ini, jangan lupa sarapan yaaa. Sarapan itu penting banget loh, jadi ga bole dilewatkan begitu aja. Kalo pilihan mau sarapan apa, oh itu ada di tangan kalian. Kalo gue sih ke Maji Streatery aja deh, sarapannya endes-endes 😋😋
📍@majistreatery | Kelapa Gading
___________________________________
#makancengli #majistreatery #maji #breakfast #noodle #porridge #omurice #yummy #savory #foodphotography #foodpic #foodie #foodblogger #foodgasm #foodporn #f52grams #kuliner #kulineraddict #pergikuliner #nibbleapp #zomatoid #kulinerjakarta #kelapagading #makananindonesia #instafood #instagood #foodies24hours
#babangjajan

#regram_app @makancengli ------------------ Selamat pagi semua! Udah Senin lagi aja nih, ga kerasa weekend kelar gitu aja. Untuk memulai hari ini, jangan lupa sarapan yaaa. Sarapan itu penting banget loh, jadi ga bole dilewatkan begitu aja. Kalo pilihan mau sarapan apa, oh itu ada di tangan kalian. Kalo gue sih ke Maji Streatery aja deh, sarapannya endes-endes 😋😋 📍@majistreatery | Kelapa Gading ___________________________________ #makancengli #majistreatery #maji #breakfast #noodle #porridge #omurice #yummy #savory #foodphotography #foodpic #foodie #foodblogger #foodgasm #foodporn #f52grams #kuliner #kulineraddict #pergikuliner #nibbleapp #zomatoid #kulinerjakarta #kelapagading #makananindonesia #instafood #instagood #foodies24hours #babangjajan

Shares by their users pictures
logo

We are working more and more every day to observe what purpose people use to Instagram and to share these statistics with people all over the world.

Contact with us

© 2017 Instagurum. This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.