#promosimerdeka - explore the 40,859 amazing instagram photo collage and videos



#GIGABITE bro jgn lupa..Naik naik tak reti nk turun nnti..Bak katanya 😅
#promosimerdeka #promosimerdeka pm fat ye 0194052402 di #whatsapp tk pun DM terus

#GIGABITE bro jgn lupa..Naik naik tak reti nk turun nnti..Bak katanya 😅 #promosimerdeka #promosimerdeka pm fat ye 0194052402 di #whatsapp tk pun DM terus

Alhamdulillah, sebulan kerja dapat jugak tukar spec baru😂
.
Nak bagitau dekat kengkawan semua, siapa yang ada masalah penglihatan macam saya rabun, nak buat spec tapi bajet tak kencang, jangan risau abam ada penyelesaian
.
.
Meh follow ig @theopticalshop.my sebabnya diorang tengah buat PROMOSI MERDEKA:-
1) ( frame+lense) ada diskaun less 50%
2) spec serendah RM 49.00
3) servis PERCUMA (cuci, repair, tukar nosepec)
4) PERCUMA free gift kalau follow ig/add fb @theopticalshop.my .
6) contact lense pon ade
-
-
Tak caya try lah datag, tipu pon dosa apa dpat😄, mata kita ada sepasang je, so hargai dan jagalah dengan sebaik mungkin🤓
#promosimerdeka
#theopticalshop.my
#less50%
#specpolo
#jagamata_jagahati

Alhamdulillah, sebulan kerja dapat jugak tukar spec baru😂 . Nak bagitau dekat kengkawan semua, siapa yang ada masalah penglihatan macam saya rabun, nak buat spec tapi bajet tak kencang, jangan risau abam ada penyelesaian . . Meh follow ig @theopticalshop.my sebabnya diorang tengah buat PROMOSI MERDEKA:- 1) ( frame+lense) ada diskaun less 50% 2) spec serendah RM 49.00 3) servis PERCUMA (cuci, repair, tukar nosepec) 4) PERCUMA free gift kalau follow ig/add fb @theopticalshop.my . 6) contact lense pon ade - - Tak caya try lah datag, tipu pon dosa apa dpat😄, mata kita ada sepasang je, so hargai dan jagalah dengan sebaik mungkin🤓 #promosimerdeka #theopticalshop.my #less50% #specpolo #jagamata_jagahati


MERDEKA SALES !!
MERDEKA SALES !!
MERDEKA SALES !! 🌸 Harga mmg OMG 😱😱😱
🌸 DISKAUN SMP 40% dari harga asal
🌸 Free gift memang menarik tertarik 🎁🎁
🌸 Sangat berbaloi uoll sbb tahan sampai 2-3 bulan
🌸 5 in 1 ( Daily cream, foundation, concealer, sunblock and compact powder)
.
.
Whatsapp laju2 yew 😉😊
📱01118566735

#dyxycosmetics 
#dyxycosmeticsmalaysia 
#cosmeticterbaik 
#foundationmurah 
#promosimerdeka

MERDEKA SALES !! MERDEKA SALES !! MERDEKA SALES !! 🌸 Harga mmg OMG 😱😱😱 🌸 DISKAUN SMP 40% dari harga asal 🌸 Free gift memang menarik tertarik 🎁🎁 🌸 Sangat berbaloi uoll sbb tahan sampai 2-3 bulan 🌸 5 in 1 ( Daily cream, foundation, concealer, sunblock and compact powder) . . Whatsapp laju2 yew 😉😊 📱01118566735 #dyxycosmetics #dyxycosmeticsmalaysia #cosmeticterbaik #foundationmurah #promosimerdeka

Selamat Hari Merdeka dr kami. .

Good morning. Hr nie juga merupakan hari yg ke 9 zukhijjah. Sape tahu apa yg istimewa hr nie selain merdeka? .

#bawalammara #tudunglabuh #promosimerdeka #lasttoday

Selamat Hari Merdeka dr kami. . Good morning. Hr nie juga merupakan hari yg ke 9 zukhijjah. Sape tahu apa yg istimewa hr nie selain merdeka? . #bawalammara #tudunglabuh #promosimerdeka #lasttoday

HANDJOY N PRO 💥
.
SESUAI UNTUK GAMERS DILUAR SANA 😉
.
BOLEH MAIN MOBILE LEGEND, CLASH ROYALE, MINECRAFT & GAME LAIN DENGAN LEBIH SERONOK 🔥
.
SUPPORT ANDROID & IOS 💯
WIRELESS BLUETOOTH 4.0
.
PERCUMA VR BOX DENGAN SETIAP PEMBELIAN
(TERHAD KEPADA 200 ORANG TERAWAL)
.
HARGA PROMOSI : RM70🔥
.
#bazaarpaknil #bazaaronline #giftreview #giftreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #instabisnes #promosiraya #promosimerdeka #rayahaji #sayajualmurah #sayajualiphone #dronemalaysia #iphonemalaysia #dropshipmalaysia #spinnermurah #sayajualspinner #sayajualfidget

HANDJOY N PRO 💥 . SESUAI UNTUK GAMERS DILUAR SANA 😉 . BOLEH MAIN MOBILE LEGEND, CLASH ROYALE, MINECRAFT & GAME LAIN DENGAN LEBIH SERONOK 🔥 . SUPPORT ANDROID & IOS 💯 WIRELESS BLUETOOTH 4.0 . PERCUMA VR BOX DENGAN SETIAP PEMBELIAN (TERHAD KEPADA 200 ORANG TERAWAL) . HARGA PROMOSI : RM70🔥 . #bazaarpaknil #bazaaronline #giftreview #giftreviewmalaysia #paidreviewmalaysia #instabisnes #promosiraya #promosimerdeka #rayahaji #sayajualmurah #sayajualiphone #dronemalaysia #iphonemalaysia #dropshipmalaysia #spinnermurah #sayajualspinner #sayajualfidget

.
Jam2 terakhir sebelum PROMOSI TAMAT ..
.
Nak fikir dulu?
Makesure jangan sampai lepas pukul 12 tengah malam 😁..
.
Nak dapat info segera?
Whatsapp Hana sekarang!
.
👉 0195721180
👉 0195721180
.
.
#promosi #promosimerdeka #merdeka
#weddingdiarieskl

. Jam2 terakhir sebelum PROMOSI TAMAT .. . Nak fikir dulu? Makesure jangan sampai lepas pukul 12 tengah malam 😁.. . Nak dapat info segera? Whatsapp Hana sekarang! . 👉 0195721180 👉 0195721180 . . #promosi #promosimerdeka #merdeka #weddingdiarieskl

Mari2 beli mlm nih admin rse mcm baik je..hehe 😋😋
Nam bg hrge istimewa spe yg pm sblom pkol 12 mlam nih 😁😁
----------
Ws 0192508120
#kasutmurah #promosimerdeka #kasutmalaysia #jejakaidaman #sayajual

Mari2 beli mlm nih admin rse mcm baik je..hehe 😋😋 Nam bg hrge istimewa spe yg pm sblom pkol 12 mlam nih 😁😁 ---------- Ws 0192508120 #kasutmurah #promosimerdeka #kasutmalaysia #jejakaidaman #sayajual

Yeayyy ! Design baru lagi yeay yeay !
.
Berminat ? Haa pm cepat !
.
Stock tak sampai Isnin depan , In Shaa Allah . Tapi boleh booking dah !
.
Kalau takut habis , baik order cepat ! Baju muslimah semua macam pisang goreng ! Cepat betul habis . 🤧
.
Pm cepat !!
.
.
#bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

Yeayyy ! Design baru lagi yeay yeay ! . Berminat ? Haa pm cepat ! . Stock tak sampai Isnin depan , In Shaa Allah . Tapi boleh booking dah ! . Kalau takut habis , baik order cepat ! Baju muslimah semua macam pisang goreng ! Cepat betul habis . 🤧 . Pm cepat !! . . #bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

Yeayyy ! Design baru lagi yeay yeay !
.
Berminat ? Haa pm cepat !
.
Stock tak sampai lagi tapi boleh booking dah !
.
Kalau takut habis , baik order cepat ! Baju muslimah semua macam pisang goreng ! Cepat betul habis . 🤧
.
Pm cepat !!
.
.
#bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

Yeayyy ! Design baru lagi yeay yeay ! . Berminat ? Haa pm cepat ! . Stock tak sampai lagi tapi boleh booking dah ! . Kalau takut habis , baik order cepat ! Baju muslimah semua macam pisang goreng ! Cepat betul habis . 🤧 . Pm cepat !! . . #bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

Yeayyy ! Design baru lagi yeay yeay !
.
Berminat ? Haa pm cepat !
.
Stock tak sampai lagi tapi boleh booking dah !
.
Kalau takut habis , baik order cepat ! Baju muslimah semua macam pisang goreng ! Cepat betul habis . 🤧
.
Pm cepat !!
.
.
#bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

Yeayyy ! Design baru lagi yeay yeay ! . Berminat ? Haa pm cepat ! . Stock tak sampai lagi tapi boleh booking dah ! . Kalau takut habis , baik order cepat ! Baju muslimah semua macam pisang goreng ! Cepat betul habis . 🤧 . Pm cepat !! . . #bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

Yeayyy ! Design baru lagi yeay yeay !
.
Berminat ? Haa pm cepat !
.
Stock tak sampai lagi tapi boleh booking dah !
.
Kalau takut habis , baik order cepat ! Baju muslimah semua macam pisang goreng ! Cepat betul habis . 🤧
.
Pm cepat !!
.
.
#bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

Yeayyy ! Design baru lagi yeay yeay ! . Berminat ? Haa pm cepat ! . Stock tak sampai lagi tapi boleh booking dah ! . Kalau takut habis , baik order cepat ! Baju muslimah semua macam pisang goreng ! Cepat betul habis . 🤧 . Pm cepat !! . . #bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

#clearancesale
.
KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH:
.
🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria
🍃Menghalang daripada jangkitan kuman
🍃Merawat masalah keputihan
🍃Menghilangkan masalah kegatalan
🍃Membantu mengetatkan otot faraj
🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid
🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj
🍃Membantu melembapkan kawasan faraj
🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj
🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj
.
WS 017 407 6912 📲
.
1 BOTOL RM 40! (120ML)
2 BOTOL RM 70!
3 BOTOL RM90! .

#manjasireh  #femininewash #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #sengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #hygienetips #travel #honeymoon #feedbackmanjasireh #promosimerdeka #promosibulan10 #awalmuharam1439 #pikathatisuami #clearstock

#clearancesale . KELEBIHAN MANJA SIREH MEDICATED HYGENIC WASH: . 🍃Menghilangkan bau & membunuh bakteria 🍃Menghalang daripada jangkitan kuman 🍃Merawat masalah keputihan 🍃Menghilangkan masalah kegatalan 🍃Membantu mengetatkan otot faraj 🍃Memberikan kesegaran berpanjangan terutama ketika datang haid 🍃Membantu menstabilkan pH di kawasan faraj 🍃Membantu melembapkan kawasan faraj 🍃Mencerahkan & melembutkan kulit di kawasan faraj 🍃Memberikan haruman yang segar di kawasan faraj . WS 017 407 6912 📲 . 1 BOTOL RM 40! (120ML) 2 BOTOL RM 70! 3 BOTOL RM90! . #manjasireh #femininewash #manjasirehpromosi #pencuciwanita #malampertama #missvberlendir #missvberbau #missvlonggar #sengugut #keputihan #celahpehagelap #hantarankawin #iktiharhamil #berpantang #missvgelap #masalahmissv #mengandung #hygienetips #ketatkanmissv #missvgatal #kentutfaraj #hygienetips #travel #honeymoon #feedbackmanjasireh #promosimerdeka #promosibulan10 #awalmuharam1439 #pikathatisuami #clearstock

‼️ BLOUSE 4/RM120 KINI KEMBALI ‼️
.
Sehelai : RM35
4 helai : RM120✨✨
.
Pm cepat cepatt .. kalau lambat habis size , saya taktauu 🤗🤗
.
Ada size S sehingga 3XL ‼️
.
Click link di atas untuk order ! 💗
.
.
#bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

‼️ BLOUSE 4/RM120 KINI KEMBALI ‼️ . Sehelai : RM35 4 helai : RM120✨✨ . Pm cepat cepatt .. kalau lambat habis size , saya taktauu 🤗🤗 . Ada size S sehingga 3XL ‼️ . Click link di atas untuk order ! 💗 . . #bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

‼️ BLOUSE 4/RM120 KINI KEMBALI ‼️
.
Sehelai : RM35
4 helai : RM120✨✨
.
Pm cepat cepatt .. kalau lambat habis size , saya taktauu 🤗🤗
.
Ada size S sehingga 3XL ‼️
.
Click link di atas untuk order ! 💗
.
.
#bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

‼️ BLOUSE 4/RM120 KINI KEMBALI ‼️ . Sehelai : RM35 4 helai : RM120✨✨ . Pm cepat cepatt .. kalau lambat habis size , saya taktauu 🤗🤗 . Ada size S sehingga 3XL ‼️ . Click link di atas untuk order ! 💗 . . #bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

‼️ BLOUSE 4/RM120 KINI KEMBALI ‼️
.
Sehelai : RM35
4 helai : RM120✨✨
.
Pm cepat cepatt .. kalau lambat habis size , saya taktauu 🤗🤗
.
Ada size S sehingga 3XL ‼️
.
Click link di atas untuk order ! 💗
.
.
#bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

‼️ BLOUSE 4/RM120 KINI KEMBALI ‼️ . Sehelai : RM35 4 helai : RM120✨✨ . Pm cepat cepatt .. kalau lambat habis size , saya taktauu 🤗🤗 . Ada size S sehingga 3XL ‼️ . Click link di atas untuk order ! 💗 . . #bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

Minggu ni dihujani customer yang bertanya tentang Premium Beautiful.
.
Ada yang minat dengan Premium Beautiful Classic (black color) dan tak kurang juga yang minat dengan Premium Beautiful Elegance (grey color).
.
Yang hitam tu untuk anda yang nak turunkan berat badan, nak kecilkan peha, nak kempiskan perut, nak reshape badan kembali berpotongan..
.
Yang kelabu pula ni untuk mereka yang dah ada ideal shape & weight.. Just nk maintain saja.
.
Both fabrik yang super comfy & lembut bagai x pakai korset bila disarung.. Fuh.. Meletop body.. Cantik & pinggang berpotongan!!!..
.
Those yg dh lama pakai si hitam menawan tu boleh bertukar dgn si kelabu ni.. .
Kalau belum ada PB, meh dapatkannya dari saya dengan harga istimewa.
.
Jom cepat PM saya :
.wasap.my/60147424304

Nurhazwani Ameen
Your Trusted PB Expert
Since 2013

#premiumbeautiful #pbelegance #pbclassic #korsetpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #promosimerdeka #ibuhamil #selapan #bengkungmoden #bumil #pakarpembentukanbadan #bodyshapinglingerie #topcorset #promominggugaji #promosiminggugaji #thediamondcircle #perak #penang #kedah #perlis #sungaipetani #pulaupinang #bayanlepas #sungaidua #bayanbaru #balikpulau #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulbayanlepas #premiumbeautifulutara

Minggu ni dihujani customer yang bertanya tentang Premium Beautiful. . Ada yang minat dengan Premium Beautiful Classic (black color) dan tak kurang juga yang minat dengan Premium Beautiful Elegance (grey color). . Yang hitam tu untuk anda yang nak turunkan berat badan, nak kecilkan peha, nak kempiskan perut, nak reshape badan kembali berpotongan.. . Yang kelabu pula ni untuk mereka yang dah ada ideal shape & weight.. Just nk maintain saja. . Both fabrik yang super comfy & lembut bagai x pakai korset bila disarung.. Fuh.. Meletop body.. Cantik & pinggang berpotongan!!!.. . Those yg dh lama pakai si hitam menawan tu boleh bertukar dgn si kelabu ni.. . Kalau belum ada PB, meh dapatkannya dari saya dengan harga istimewa. . Jom cepat PM saya : .wasap.my/60147424304 Nurhazwani Ameen Your Trusted PB Expert Since 2013 #premiumbeautiful #pbelegance #pbclassic #korsetpremiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #promosimerdeka #ibuhamil #selapan #bengkungmoden #bumil #pakarpembentukanbadan #bodyshapinglingerie #topcorset #promominggugaji #promosiminggugaji #thediamondcircle #perak #penang #kedah #perlis #sungaipetani #pulaupinang #bayanlepas #sungaidua #bayanbaru #balikpulau #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulbayanlepas #premiumbeautifulutara

Semua baju seluar dah longgar. Best la consume mince ni. Boleh mengawal selera makan. Yang penting ikut tips yg consultant bagi😬

Kurus dengan cara MUDAH, SIHAT dan SELAMAT. .
.
Nak tips kurus? Cepat whatsApp k.jaa sekarang. Just tekan link kat bio tu jerr. 0199173109

Semua baju seluar dah longgar. Best la consume mince ni. Boleh mengawal selera makan. Yang penting ikut tips yg consultant bagi😬 Kurus dengan cara MUDAH, SIHAT dan SELAMAT. . . Nak tips kurus? Cepat whatsApp k.jaa sekarang. Just tekan link kat bio tu jerr. 0199173109

🔥DESIGN BARU 🔥
EL-Milena 😍😍
.
‼️4/RM120‼️4/RM120‼️4/RM120‼️4/RM120‼️
.
Price : RM 35 exclude postage .
JIMAT RM20 KALAU BELI 4 😱😱
.
**boleh campur dengan blouse 4/RM120 🙈
Click #4RM120byDoubleA untuk tengok design yang boleh campur ☺️
.
Type : Cotton
Size : S-3XL
**sementara stok masih ada**
Whatsapp 📩 : 0189634199
.
Lagi berbaloi beli banyak . Cepat ajak ibu , kakak , adik , kawan-2 , abang (heh ??) !!
Cepat cepat sebelum stok habis . 😁
.
Detail :-
• Kain selesa
• Tak melekap
• Tak jarang • Tak panas
• Real colour may differ from pic due to editing and lighting
.
Boleh refer gambar sebelum nie untuk Ukuran ! 😘
STOCK ADALAH TERHAD . SIAPA CEPAT DIA DAPAT . 😊
.
#bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

🔥DESIGN BARU 🔥 EL-Milena 😍😍 . ‼️4/RM120‼️4/RM120‼️4/RM120‼️4/RM120‼️ . Price : RM 35 exclude postage . JIMAT RM20 KALAU BELI 4 😱😱 . **boleh campur dengan blouse 4/RM120 🙈 Click #4RM120byDoubleA untuk tengok design yang boleh campur ☺️ . Type : Cotton Size : S-3XL **sementara stok masih ada** Whatsapp 📩 : 0189634199 . Lagi berbaloi beli banyak . Cepat ajak ibu , kakak , adik , kawan-2 , abang (heh ??) !! Cepat cepat sebelum stok habis . 😁 . Detail :- • Kain selesa • Tak melekap • Tak jarang • Tak panas • Real colour may differ from pic due to editing and lighting . Boleh refer gambar sebelum nie untuk Ukuran ! 😘 STOCK ADALAH TERHAD . SIAPA CEPAT DIA DAPAT . 😊 . #bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

🔥DESIGN BARU 🔥
EL-Milena 😍😍
.
‼️4/RM120‼️4/RM120‼️4/RM120‼️4/RM120‼️
.
Price : RM 35 exclude postage .
JIMAT RM20 KALAU BELI 4 😱😱
.
**boleh campur dengan blouse 4/RM120 🙈
Click #4RM120byDoubleA untuk tengok design yang boleh campur ☺️
.
Type : Cotton
Size : S-3XL
**sementara stok masih ada**
Whatsapp 📩 : 0189634199
.
Lagi berbaloi beli banyak . Cepat ajak ibu , kakak , adik , kawan-2 , abang (heh ??) !!
Cepat cepat sebelum stok habis . 😁
.
Detail :-
• Kain selesa
• Tak melekap
• Tak jarang • Tak panas
• Real colour may differ from pic due to editing and lighting
.
Boleh refer gambar sebelum nie untuk Ukuran ! 😘
STOCK ADALAH TERHAD . SIAPA CEPAT DIA DAPAT . 😊
.
#bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

🔥DESIGN BARU 🔥 EL-Milena 😍😍 . ‼️4/RM120‼️4/RM120‼️4/RM120‼️4/RM120‼️ . Price : RM 35 exclude postage . JIMAT RM20 KALAU BELI 4 😱😱 . **boleh campur dengan blouse 4/RM120 🙈 Click #4RM120byDoubleA untuk tengok design yang boleh campur ☺️ . Type : Cotton Size : S-3XL **sementara stok masih ada** Whatsapp 📩 : 0189634199 . Lagi berbaloi beli banyak . Cepat ajak ibu , kakak , adik , kawan-2 , abang (heh ??) !! Cepat cepat sebelum stok habis . 😁 . Detail :- • Kain selesa • Tak melekap • Tak jarang • Tak panas • Real colour may differ from pic due to editing and lighting . Boleh refer gambar sebelum nie untuk Ukuran ! 😘 STOCK ADALAH TERHAD . SIAPA CEPAT DIA DAPAT . 😊 . #bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

🔥DESIGN BARU 🔥
EL-Milena 😍😍
.
‼️4/RM120‼️4/RM120‼️4/RM120‼️4/RM120‼️
.
Price : RM 35 exclude postage .
JIMAT RM20 KALAU BELI 4 😱😱
.
**boleh campur dengan blouse 4/RM120 🙈
Click #4RM120byDoubleA untuk tengok design yang boleh campur ☺️
.
Type : Cotton
Size : S-3XL
**sementara stok masih ada**
Whatsapp 📩 : 0189634199
.
Lagi berbaloi beli banyak . Cepat ajak ibu , kakak , adik , kawan-2 , abang (heh ??) !!
Cepat cepat sebelum stok habis . 😁
.
Detail :-
• Kain selesa
• Tak melekap
• Tak jarang • Tak panas
• Real colour may differ from pic due to editing and lighting
.
Boleh refer gambar sebelum nie untuk Ukuran ! 😘
STOCK ADALAH TERHAD . SIAPA CEPAT DIA DAPAT . 😊
.
#bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

🔥DESIGN BARU 🔥 EL-Milena 😍😍 . ‼️4/RM120‼️4/RM120‼️4/RM120‼️4/RM120‼️ . Price : RM 35 exclude postage . JIMAT RM20 KALAU BELI 4 😱😱 . **boleh campur dengan blouse 4/RM120 🙈 Click #4RM120byDoubleA untuk tengok design yang boleh campur ☺️ . Type : Cotton Size : S-3XL **sementara stok masih ada** Whatsapp 📩 : 0189634199 . Lagi berbaloi beli banyak . Cepat ajak ibu , kakak , adik , kawan-2 , abang (heh ??) !! Cepat cepat sebelum stok habis . 😁 . Detail :- • Kain selesa • Tak melekap • Tak jarang • Tak panas • Real colour may differ from pic due to editing and lighting . Boleh refer gambar sebelum nie untuk Ukuran ! 😘 STOCK ADALAH TERHAD . SIAPA CEPAT DIA DAPAT . 😊 . #bajumurah #blousemurah #blouselabuh #blousemuslimah #muslimahfashion #blousehandsock #blouse #muslimah #bajulabuh #handsockjejari #handsockmurah #tudunglabuh #tudung #shawl #bawallabuh #casual #shopping #blouselabuhmurah #blouse3rm100 #tshirtmuslimah #tshirt #tshirtlabuh #tshirtlabuhmuslimah#promotion #promosimerdeka #promosi #bajusukan #tshirtsukan #tshirtsukanmuslimah

.
🌼 KURUNG FISHTAIL HANNA 🌼
.
HARGA: RM 95
.
POSTAGE: RM 8 SM / RM 12 SS
.
CLEARANCE SALE
3 hari shja !!
.
Valid hingga 26/11/2017 (last pymnt 10 mlm)
.
Kurung Fishtail Hanna
.
Free size fit S to L .
Bahu 16
Dada 40
Panjang tangan 24
Armhole 14
Pinggang 36
Punggung 72
Labuh depan 24
Labuh belakang 47
.
Skirt
Pinggang 26-44
Punggung 40
Labuh 43
.
Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang.
**gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive
**hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang
**zip belakang baju utk mudah pakai
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
Berkenan di hati? 😍
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajukonvo #bajurayaterkini #bajukurungterkini #bajukurungmoden #kebaya #kurungkebaya

. 🌼 KURUNG FISHTAIL HANNA 🌼 . HARGA: RM 95 . POSTAGE: RM 8 SM / RM 12 SS . CLEARANCE SALE 3 hari shja !! . Valid hingga 26/11/2017 (last pymnt 10 mlm) . Kurung Fishtail Hanna . Free size fit S to L . Bahu 16 Dada 40 Panjang tangan 24 Armhole 14 Pinggang 36 Punggung 72 Labuh depan 24 Labuh belakang 47 . Skirt Pinggang 26-44 Punggung 40 Labuh 43 . Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang. **gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive **hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang **zip belakang baju utk mudah pakai **zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk **skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. Berkenan di hati? 😍 . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajukonvo #bajurayaterkini #bajukurungterkini #bajukurungmoden #kebaya #kurungkebaya

.
🌼 KURUNG FISHTAIL HANNA 🌼
.
HARGA: RM 95
.
POSTAGE: RM 8 SM / RM 12 SS
.
CLEARANCE SALE
3 hari shja !!
.
Valid hingga 26/11/2017 (last pymnt 10 mlm)
.
Kurung Fishtail Hanna
.
Free size fit S to L .
Bahu 16
Dada 40
Panjang tangan 24
Armhole 14
Pinggang 36
Punggung 72
Labuh depan 24
Labuh belakang 47
.
Skirt
Pinggang 26-44
Punggung 40
Labuh 43
.
Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang.
**gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive
**hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang
**zip belakang baju utk mudah pakai
**zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk
**skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang
**warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera.
Berkenan di hati? 😍
.
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop 
DM @nararossa_shop
.
#bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajukonvo #bajurayaterkini #bajukurungterkini #bajukurungmoden #kebaya #kurungkebaya

. 🌼 KURUNG FISHTAIL HANNA 🌼 . HARGA: RM 95 . POSTAGE: RM 8 SM / RM 12 SS . CLEARANCE SALE 3 hari shja !! . Valid hingga 26/11/2017 (last pymnt 10 mlm) . Kurung Fishtail Hanna . Free size fit S to L . Bahu 16 Dada 40 Panjang tangan 24 Armhole 14 Pinggang 36 Punggung 72 Labuh depan 24 Labuh belakang 47 . Skirt Pinggang 26-44 Punggung 40 Labuh 43 . Material: Moss crepe **tidak panas dan tidak jarang. **gabungan potongan peplum dan fishtail tampak exclusive **hiasan lace mewah bahagian hujung lengan dan bahagian pinggang **zip belakang baju utk mudah pakai **zip di pergelangan tangan, friendly wudhuk **skirt mermaid cut dan pinggang getah. Ada lining x jarang **warna asal baju mungkin tidak 100% sama seperti gambar atas faktor pencahayaan dan lensa kamera. Berkenan di hati? 😍 . DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop DM @nararossa_shop . #bajumurah #bajukurung #merdeka #raya2017 #promosimerdeka #kurungmoden #kurungmini #bajucantik #bajuraya #bajukonvo #bajurayaterkini #bajukurungterkini #bajukurungmoden #kebaya #kurungkebaya

Shares by their users pictures
logo

We are working more and more every day to observe what purpose people use to Instagram and to share these statistics with people all over the world.

Contact with us

© 2017 Instagurum. This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.