#youarebrowsome - explore the 5,102 amazing instagram photo collage and videos



Assalamualaikum semua! Ada y berminat nk join postage..?? Stok dah berkurang n limited.. Siapa cepat dia dpt ye.. Boleh dm ainaa if nk tnye apa2.. 😘😘 .
.
@HiBrows.my MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK! 
Kita bawakan kepada anda product kening yang .
✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
✅ halal .
✅ mesra wudhu .
✅ selamat
yang PERTAMA di Malaysia!! @HiBrows.My

@HiBrows.My adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan @HiBrows.my😱
 Sebab hasil @HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! 
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! 
Best kan!😍 Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk list agents @HiBrows.my 😍

Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome 💗
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis

Assalamualaikum semua! Ada y berminat nk join postage..?? Stok dah berkurang n limited.. Siapa cepat dia dpt ye.. Boleh dm ainaa if nk tnye apa2.. 😘😘 . . @HiBrows.my MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK! Kita bawakan kepada anda product kening yang . ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅ halal . ✅ mesra wudhu . ✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!! @HiBrows.My @HiBrows.My adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan @HiBrows.my😱 Sebab hasil @HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! Best kan!😍 Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk list agents @HiBrows.my 😍 Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome 💗 #KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis

Masih ramai gigirls di luar sana yang belum mencuba HiBrows! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
HiBrow.hq adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu sekali sahaja menggunakan @HiBrows.my😱  Sebab hasil @HiBrows.my akan kekal sehingga 1-7 hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening!  Best kan!😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk pelbagai contest dan giveaway menarik!! @HiBrows.hq 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Don't forget girls, you are awesome! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#YouAreBrowsome 💗 #KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis

Masih ramai gigirls di luar sana yang belum mencuba HiBrows! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ HiBrow.hq adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu sekali sahaja menggunakan @HiBrows.my😱 Sebab hasil @HiBrows.my akan kekal sehingga 1-7 hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! Best kan!😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk pelbagai contest dan giveaway menarik!! @HiBrows.hq 😍 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Don't forget girls, you are awesome! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #YouAreBrowsome 💗 #KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis

Assalamu alaikum semua! 
@HiBrows.my MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK! 
Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari)
✅ halal ✅ mesra wudhu ✅ selamat
yang PERTAMA di Malaysia!! @HiBrows.My

@HiBrows.My adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan @HiBrows.my😱
 Sebab hasil @HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! 
Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! 
Best kan!😍 Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk list agents @HiBrows.my 😍

Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome 💗
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis

Assalamu alaikum semua! @HiBrows.my MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK! Kita bawakan kepada anda product kening yang ✅ semi-permanent(kekal sementara- 14hari) ✅ halal ✅ mesra wudhu ✅ selamat yang PERTAMA di Malaysia!! @HiBrows.My @HiBrows.My adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan @HiBrows.my😱 Sebab hasil @HiBrows.my akan kekal sehingga 14hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! Best kan!😍 Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk list agents @HiBrows.my 😍 Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome 💗 #KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis

Ha nampak! dah 3 hari pakai, mcm bru lepas lukis ja kening.
.
Sbb apa x keluar warna lepas 3 hari pakai, sbb HiBrows ada la Henna bahan yg sama utk membuat inai kita tambah lg bahan, yg bleh melebat dan mnyihatkan bulu kening lg tau, semua d lulus oleh KKM.
.
Xperlu lukis kening tiap2 hari. Lepas solat terus pakai bedak ja dah jimat masa kat situ.

Tnggu apa lg cepat2 follow ig @hibrows.my_kajangg utk more details! 
#YouAreBrowsome

Ha nampak! dah 3 hari pakai, mcm bru lepas lukis ja kening. . Sbb apa x keluar warna lepas 3 hari pakai, sbb HiBrows ada la Henna bahan yg sama utk membuat inai kita tambah lg bahan, yg bleh melebat dan mnyihatkan bulu kening lg tau, semua d lulus oleh KKM. . Xperlu lukis kening tiap2 hari. Lepas solat terus pakai bedak ja dah jimat masa kat situ. Tnggu apa lg cepat2 follow ig @hibrows.my_kajangg utk more details! #YouAreBrowsome

Thankyou @hibrows.my ! 
Im using black tint henna, they have grey and brown too. Its halal and able to bawak solat, with good care this henna can last u for almost a week ❤

#youarebrowsome #selfiebersamahibrows

Thankyou @hibrows.my ! Im using black tint henna, they have grey and brown too. Its halal and able to bawak solat, with good care this henna can last u for almost a week ❤ #youarebrowsome #selfiebersamahibrows

Kau tengok kening iols takyah pakai eyebrow pen dah lepasni 
Walaupun haram susah nak boleh dapatkan shape and intensity brows yang aku idamkan, tapi setelah percubaan kali keempat akhirya berjaya. Sekejap jadi petak gila, sekejap tak jadi langsung, i dah hampir putus asa zzzz. Dahla kening i sejenis takde bulu sangat, macamana la henna tu nak cling kan. Geram je nak ambik rambut, letak gam, tepek kat kening takde bulu ni ha. Nasib i ni sejenis gigih. Rupanya kalau nak berkesan kena pakai waktu tidur, bangun pagi terus kau ada kening letups!

Thank you @hibrows.hq lepasni kening i akan sentiasa on fleek walaupun muka i buruk macam sampah 😂

#youarebrowsome

Kau tengok kening iols takyah pakai eyebrow pen dah lepasni Walaupun haram susah nak boleh dapatkan shape and intensity brows yang aku idamkan, tapi setelah percubaan kali keempat akhirya berjaya. Sekejap jadi petak gila, sekejap tak jadi langsung, i dah hampir putus asa zzzz. Dahla kening i sejenis takde bulu sangat, macamana la henna tu nak cling kan. Geram je nak ambik rambut, letak gam, tepek kat kening takde bulu ni ha. Nasib i ni sejenis gigih. Rupanya kalau nak berkesan kena pakai waktu tidur, bangun pagi terus kau ada kening letups! Thank you @hibrows.hq lepasni kening i akan sentiasa on fleek walaupun muka i buruk macam sampah 😂 #youarebrowsome

Oh yes! 😍😍😍 this is definitely the type of feedback most of our followers wanna see kan? 😍 thank you sooo muchh for the pictures dearies! #feedbackhibrowsmy #youarebrowsome

Oh yes! 😍😍😍 this is definitely the type of feedback most of our followers wanna see kan? 😍 thank you sooo muchh for the pictures dearies! #feedbackhibrowsmy #youarebrowsome

Hyee positive peoplee! Siapa yang belum ada hibrowss ni angkat tangan??? Stock kat i ni tinggal berapa je. So korang boleh grab kat ai selagi ai ada stok lagi. Hihi. Pakai hibrows dan tak payah sesusah nak refill2 dah yang oii. Rm22 sahaja! Harini ai cod area setia alam. Jom selit order sekali! .
.
.
@hibrowselangor
#YouAreBrowsome #hibrowsklang #hibrowsonfleek #hibrowstahanlama #sayajualhibrows #hibrowsklang #hibrowskelanajaya #hibrowsbukitraja #hibrowshahalam

Hyee positive peoplee! Siapa yang belum ada hibrowss ni angkat tangan??? Stock kat i ni tinggal berapa je. So korang boleh grab kat ai selagi ai ada stok lagi. Hihi. Pakai hibrows dan tak payah sesusah nak refill2 dah yang oii. Rm22 sahaja! Harini ai cod area setia alam. Jom selit order sekali! . . . @hibrowselangor #YouAreBrowsome #hibrowsklang #hibrowsonfleek #hibrowstahanlama #sayajualhibrows #hibrowsklang #hibrowskelanajaya #hibrowsbukitraja #hibrowshahalam

Masih ramai gigirls di luar sana yang belum mencuba HiBrows! HiBrows.
_
Hq adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 _
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu sekali sahaja menggunakan @hibrows.hq 😱  Sebab hasil @hibrows.hq akan kekal sehingga 1-7 hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! 
_
Best kan!😍 _
Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk pelbagai contest dan giveaway menarik!! @hibrows.hq 😍 
_
Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome
#keningtanpacukur
#teknikkeningtanpacukur
#eyebrowstatoo
#eyebrows
#tatookening
#semipermanent
#permanenteyebrows
#pencilkeningrhomlon
#hennatatoo
#hibrowsmy
#keningcantiktanpalukis
#keningonfleek
#eyebrowsonfleek
#eyebrowsonfleektho
#tutorialkening
#easyeyebrowstutorial
#henna
#hennakening

Masih ramai gigirls di luar sana yang belum mencuba HiBrows! HiBrows. _ Hq adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 _ Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu sekali sahaja menggunakan @hibrows.hq 😱 Sebab hasil @hibrows.hq akan kekal sehingga 1-7 hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! _ Best kan!😍 _ Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk pelbagai contest dan giveaway menarik!! @hibrows.hq 😍 _ Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome #keningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #permanenteyebrows #pencilkeningrhomlon #hennatatoo #hibrowsmy #keningcantiktanpalukis #keningonfleek #eyebrowsonfleek #eyebrowsonfleektho #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening

Eventhough sis jauh dari kamu semua but still order and msg sis reply one by one. Thank you so much pada yang sabar. Semua order sis dah pos ye.
Ada nak order ? RM 22 sahaja !
Nak buat umrah pn senang je tak payah mekap sebab kening dah siap dah. Terus pakai jubah and boleh solat. Henna sis boleh dibawa solat ok. Halal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#leannabeehibrows #inaikening #produkhebat #sayajual #murah #jombeli #keningcantik #keningonfleek  #testimonicravbee #eyebrowtinting #eyebrowtint #hennabrows #hennabrowtint #youarebrowsome #hennakening #agentsahhibrows #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #inaikeningviral #inaikeninghitam #inaikeningmalaysia #inaikeninghibrows #inaikeningbrown #inaikeninghitam
#youarebrowsome #keningcantiktanpasusah #keningcantiktanpalukis

Eventhough sis jauh dari kamu semua but still order and msg sis reply one by one. Thank you so much pada yang sabar. Semua order sis dah pos ye. Ada nak order ? RM 22 sahaja ! Nak buat umrah pn senang je tak payah mekap sebab kening dah siap dah. Terus pakai jubah and boleh solat. Henna sis boleh dibawa solat ok. Halal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #leannabeehibrows #inaikening #produkhebat #sayajual #murah #jombeli #keningcantik #keningonfleek #testimonicravbee #eyebrowtinting #eyebrowtint #hennabrows #hennabrowtint #youarebrowsome #hennakening #agentsahhibrows #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #inaikeningviral #inaikeninghitam #inaikeningmalaysia #inaikeninghibrows #inaikeningbrown #inaikeninghitam #youarebrowsome #keningcantiktanpasusah #keningcantiktanpalukis

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. .
.
Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk
❤ Halal
❤ Selamat

Tak Perlu Lukis Hari2.

Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang :
📲www.wasap.my/60182729375/hibrow

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. . . Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk ❤ Halal ❤ Selamat Tak Perlu Lukis Hari2. Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang : 📲www.wasap.my/60182729375/hibrow #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari  bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! 
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome 
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#dropshipwanted

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK! Kita bawakan kepada anda product kening yang . . 🔹 semi-permanent 🔹 halal 🔹mesra wudhu 🔹selamat yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱 Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! Best kan! Don't forget girls, you are awesome! RM22 sahaja tidak termasuk pos. NAK CUBA? WHATSAPP📲 +60135263225 WHATSAPP📲 +60135263225 WHATSAPP📲 +60135263225 #hibrows #inaikening #keningcantik #YouAreBrowsome #KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis #dropshipwanted

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari  bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! 
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome 
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#dropshipwanted

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK! Kita bawakan kepada anda product kening yang . . 🔹 semi-permanent 🔹 halal 🔹mesra wudhu 🔹selamat yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱 Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! Best kan! Don't forget girls, you are awesome! RM22 sahaja tidak termasuk pos. NAK CUBA? WHATSAPP📲 +60135263225 WHATSAPP📲 +60135263225 WHATSAPP📲 +60135263225 #hibrows #inaikening #keningcantik #YouAreBrowsome #KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis #dropshipwanted

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari  bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! 
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome 
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#dropshipwanted

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK! Kita bawakan kepada anda product kening yang . . 🔹 semi-permanent 🔹 halal 🔹mesra wudhu 🔹selamat yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱 Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! Best kan! Don't forget girls, you are awesome! RM22 sahaja tidak termasuk pos. NAK CUBA? WHATSAPP📲 +60135263225 WHATSAPP📲 +60135263225 WHATSAPP📲 +60135263225 #hibrows #inaikening #keningcantik #YouAreBrowsome #KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis #dropshipwanted

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari  bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! 
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome 
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#dropshipwanted

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK! Kita bawakan kepada anda product kening yang . . 🔹 semi-permanent 🔹 halal 🔹mesra wudhu 🔹selamat yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱 Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! Best kan! Don't forget girls, you are awesome! RM22 sahaja tidak termasuk pos. NAK CUBA? WHATSAPP📲 +60135263225 WHATSAPP📲 +60135263225 WHATSAPP📲 +60135263225 #hibrows #inaikening #keningcantik #YouAreBrowsome #KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis #dropshipwanted

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari  bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! 
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome 
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#dropshipwanted

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK! Kita bawakan kepada anda product kening yang . . 🔹 semi-permanent 🔹 halal 🔹mesra wudhu 🔹selamat yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱 Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! Best kan! Don't forget girls, you are awesome! RM22 sahaja tidak termasuk pos. NAK CUBA? WHATSAPP📲 +60135263225 WHATSAPP📲 +60135263225 WHATSAPP📲 +60135263225 #hibrows #inaikening #keningcantik #YouAreBrowsome #KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis #dropshipwanted

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK!

Kita bawakan kepada anda product kening yang .
.
🔹 semi-permanent
🔹 halal
🔹mesra wudhu
🔹selamat

yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱
Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari  bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang!

Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! 
Best kan!

Don't forget girls, you are awesome!

RM22 sahaja tidak termasuk pos.

NAK CUBA?
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
WHATSAPP📲 +60135263225
#hibrows
#inaikening
#keningcantik
#YouAreBrowsome 
#KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis
#dropshipwanted

MEMBAWA BERITA TERBAIKKK UNTUK MEREKA YANG TAK BOLEH HIDUP TANPA KENING CANTIK! Kita bawakan kepada anda product kening yang . . 🔹 semi-permanent 🔹 halal 🔹mesra wudhu 🔹selamat yang PERTAMA di Malaysia!! Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu/dua minggu sekali sahaja menggunakan HiBrows😱 Sebab hasil HiBrows akan kekal sehingga beberapa hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! Selain itu, kandungan bahan baik di dalamnya juga akan membantu pertumbuhan bulu kening serta menguatkan bulu kening! Best kan! Don't forget girls, you are awesome! RM22 sahaja tidak termasuk pos. NAK CUBA? WHATSAPP📲 +60135263225 WHATSAPP📲 +60135263225 WHATSAPP📲 +60135263225 #hibrows #inaikening #keningcantik #YouAreBrowsome #KeningCantikTanpaSusah #KeningCantikTanpaLukis #dropshipwanted

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. .
.
Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk
❤ Halal
❤ Selamat

Tak Perlu Lukis Hari2.

Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang :
📲www.wasap.my/60182729375/hibrow

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

NAK JIMAT MASA..??? INAI KENING KAN ADA.. . . Inai Kening Mencantikkan Kening Anda Setiap Masa. ❤ Mesra Wudhuk ❤ Halal ❤ Selamat Tak Perlu Lukis Hari2. Inai Kening Jimatkan Masa Anda Dan Juga Mencantikkan Kening Anda😘😘 Berminat?? Boleh Order Sekarang : 📲www.wasap.my/60182729375/hibrow #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22 
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM
#keningtanpacukur #youarebrowsome #keningkorea #tatookening #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #codutm #koreaneyebrows #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

First Hibrow henna in Malaysia! . . 👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint 👉 MESRA WUDHU 👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok _____________________________________ RM22 POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss _____________________________________ 📲WhatsApp or DM #keningtanpacukur #youarebrowsome #keningkorea #tatookening #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #codutm #koreaneyebrows #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

Masih ramai gigirls di luar sana yang belum mencuba HiBrows! HiBrows.
_
Hq adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 _
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu sekali sahaja menggunakan @hibrows.hq 😱  Sebab hasil @hibrows.hq akan kekal sehingga 1-7 hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! 
_
Best kan!😍 _
Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk pelbagai contest dan giveaway menarik!! @hibrows.hq 😍 
_
Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome
#keningtanpacukur
#teknikkeningtanpacukur
#eyebrowstatoo
#eyebrows
#tatookening
#semipermanent
#permanenteyebrows
#pencilkeningrhomlon
#hennatatoo
#hibrowsmy
#keningcantiktanpalukis
#keningonfleek
#eyebrowsonfleek
#eyebrowsonfleektho
#tutorialkening
#easyeyebrowstutorial
#henna
#hennakening

Masih ramai gigirls di luar sana yang belum mencuba HiBrows! HiBrows. _ Hq adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 _ Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu sekali sahaja menggunakan @hibrows.hq 😱 Sebab hasil @hibrows.hq akan kekal sehingga 1-7 hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! _ Best kan!😍 _ Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk pelbagai contest dan giveaway menarik!! @hibrows.hq 😍 _ Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome #keningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #permanenteyebrows #pencilkeningrhomlon #hennatatoo #hibrowsmy #keningcantiktanpalukis #keningonfleek #eyebrowsonfleek #eyebrowsonfleektho #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek

Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows.

Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi.
1) mesra wuduk  maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit.
2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake.
3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga.

Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/6082729375/HiBrows
.
.

#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Cantik kan. Yang bestnya stain akan tahan selama 5 ke 14 hari.. Berseri sgt bila kening on fleek Ramai yg keliru dengan fungsi HiBrows dan Ada jugak yg takut untuk mencuba HiBrows. Disini sy kongsi 3 fakta mengenai HiBrows supaya #browsome ladies tak was2 lagi. 1) mesra wuduk maksudnya eyebrows tint ni tidak menghalang air dari terkena kulit. 2)warna stain yang natural tak kan membuat kening anda nampak fake. 3)stain akan tahan paling lama 14 hari kalau jaga dengan baik. Tak perlu nk lukis kening hari hari. Jimat masa dan tenaga. Masih tertanya tanya? Takpe, just pm or wasap sy www.wasap.my/6082729375/HiBrows . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Masih ramai gigirls di luar sana yang belum mencuba HiBrows! HiBrows.
_
Hq adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 _
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu sekali sahaja menggunakan @hibrows.hq 😱  Sebab hasil @hibrows.hq akan kekal sehingga 1-7 hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! 
_
Best kan!😍 _
Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk pelbagai contest dan giveaway menarik!! @hibrows.hq 😍 
_
Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome
#keningtanpacukur
#teknikkeningtanpacukur
#eyebrowstatoo
#eyebrows
#tatookening
#semipermanent
#permanenteyebrows
#pencilkeningrhomlon
#hennatatoo
#hibrowsmy
#keningcantiktanpalukis
#keningonfleek
#eyebrowsonfleek
#eyebrowsonfleektho
#tutorialkening
#easyeyebrowstutorial
#henna
#hennakening

Masih ramai gigirls di luar sana yang belum mencuba HiBrows! HiBrows. _ Hq adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 _ Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu sekali sahaja menggunakan @hibrows.hq 😱 Sebab hasil @hibrows.hq akan kekal sehingga 1-7 hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! _ Best kan!😍 _ Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk pelbagai contest dan giveaway menarik!! @hibrows.hq 😍 _ Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome #keningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #permanenteyebrows #pencilkeningrhomlon #hennatatoo #hibrowsmy #keningcantiktanpalukis #keningonfleek #eyebrowsonfleek #eyebrowsonfleektho #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Whatsap terus ☎️ 0112602102
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Whatsap terus ☎️ 0112602102 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

First Hibrow henna in Malaysia! .
.
👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint
👉 MESRA WUDHU
👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok
_____________________________________
RM22 
POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss
_____________________________________
📲WhatsApp or DM
#keningtanpacukur #youarebrowsome #keningkorea #tatookening #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #codutm #koreaneyebrows #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

First Hibrow henna in Malaysia! . . 👉💯Organic Henna Brow Tint 👉PREMIUM QUALITY Henna Tint 👉 MESRA WUDHU 👉 BOLEH BAWA SOLAT 👉15-30 kali pemakaian . 👉1 TAHUN pun tak habis kalau pakai dua minggu sekali 👉1 KALI pemakaian/application, 2 MINGGU akan bertahan jika dijaga dengan elok _____________________________________ RM22 POSTAGE: Rm7 sm/Rm10 ss _____________________________________ 📲WhatsApp or DM #keningtanpacukur #youarebrowsome #keningkorea #tatookening #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #codutm #koreaneyebrows #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

Masih ramai gigirls di luar sana yang belum mencuba HiBrows! HiBrows.
_
Hq adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 _
Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu sekali sahaja menggunakan @hibrows.hq 😱  Sebab hasil @hibrows.hq akan kekal sehingga 1-7 hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! 
_
Best kan!😍 _
Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk pelbagai contest dan giveaway menarik!! @hibrows.hq 😍 
_
Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome
#keningtanpacukur
#teknikkeningtanpacukur
#eyebrowstatoo
#eyebrows
#tatookening
#semipermanent
#permanenteyebrows
#pencilkeningrhomlon
#hennatatoo
#hibrowsmy
#keningcantiktanpalukis
#keningonfleek
#eyebrowsonfleek
#eyebrowsonfleektho
#tutorialkening
#easyeyebrowstutorial
#henna
#hennakening

Masih ramai gigirls di luar sana yang belum mencuba HiBrows! HiBrows. _ Hq adalah product bumiputra PERTAMA yang bakal dilancarkan di Malaysia, khas untuk para gadis diluar sana yang dah penat setiap hari nak lukis kening! Haish! Rimas dengan pensil/pomade kening kan!😖 _ Lepas ni, korang hanya perlu lukis kening seminggu sekali sahaja menggunakan @hibrows.hq 😱 Sebab hasil @hibrows.hq akan kekal sehingga 1-7 hari bergantung cara penjagaan dan kulit seseorang! _ Best kan!😍 _ Jadi apa lagi? Jom lah dapatkan dari agent-agents kami yang sudah berdaftar secara SAH di seluruh negara! Follow HQ kami untuk pelbagai contest dan giveaway menarik!! @hibrows.hq 😍 _ Don't forget girls, you are awesome! #YouAreBrowsome #keningtanpacukur #teknikkeningtanpacukur #eyebrowstatoo #eyebrows #tatookening #semipermanent #permanenteyebrows #pencilkeningrhomlon #hennatatoo #hibrowsmy #keningcantiktanpalukis #keningonfleek #eyebrowsonfleek #eyebrowsonfleektho #tutorialkening #easyeyebrowstutorial #henna #hennakening

Anda ada masalah
- kening tebal?
- kening serabut?
- kening nipis?
.
Atau tak pandai lukis kening?? Sekarang semudah ABC 👌👌
.
HIBROWS adalah henna yg diformulasikan khas untuk anda yg ade masalah kening mcm di ☝☝.. sangat sesuai bg mereka yg nak cepat dan malas nak touch up kening setiap hari... .
HIBROWS produk pertama dimalaysia 100% diperbuat dr bahan organic semestinya HALAL dan MEDRA WUDHU dan juga tahan sehingga 1-14hari bergantung pd kulit dan cara penjagaan.. .
So apa lagi jom dpt kan Hibrows Kening Cantik Tanpa Lukis... 👀👀
.
📲 whatsapp 0167025472
#keningtanpacukur #tatookening #youarebrowsome #keningkorea #eyebrowstatoo #teknikkeningtanpacukur #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #koreaneyebrows #codutm #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

Anda ada masalah - kening tebal? - kening serabut? - kening nipis? . Atau tak pandai lukis kening?? Sekarang semudah ABC 👌👌 . HIBROWS adalah henna yg diformulasikan khas untuk anda yg ade masalah kening mcm di ☝☝.. sangat sesuai bg mereka yg nak cepat dan malas nak touch up kening setiap hari... . HIBROWS produk pertama dimalaysia 100% diperbuat dr bahan organic semestinya HALAL dan MEDRA WUDHU dan juga tahan sehingga 1-14hari bergantung pd kulit dan cara penjagaan.. . So apa lagi jom dpt kan Hibrows Kening Cantik Tanpa Lukis... 👀👀 . 📲 whatsapp 0167025472 #keningtanpacukur #tatookening #youarebrowsome #keningkorea #eyebrowstatoo #teknikkeningtanpacukur #eyebrows #easyeyebrowstutorial #tutorialkening #semipermanent #hennakening #henna #koreaneyebrows #codutm #lukiskening #yourbrowsome #makeupkening #hibrowawesome #keningcantiktanpacukur #hibrowmalaysia #hibrow #hibrowjohor #hibrowjb #codbbu #codjb #keningcantik #hibrowsjb #hibrowsjohor

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat 
Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening .
First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage
.
.
Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲
Happy Shopping🌸🌸 .
.
#StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal
#browsomeladies #youarebrowsome
#flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

HiBrows inai kening , SAH dibawa solat Sekali ukir tahan sehingga 2 MINGGU😍Tak perlu risau lagi kening nipis , kening jarang , kening kontot atau takde masa nak ukir kening . First in MALAYSIA , Henna based eyebrow tint 💰Harga RM 22 EXCLUDE postage . . Berminat untuk membuat pembelian ? Boleh click link whatsapp di bio page kami 📲 Happy Shopping🌸🌸 . . #StokisSahHiBrow#hibrows #inaikeninghalal #browsomeladies #youarebrowsome #flawless #instagram #instagood #instalikes #instalover#hashtagsforlikes#hashtagforinsta# #makeup #instamakeup

Shares by their users pictures
logo

We are working more and more every day to observe what purpose people use to Instagram and to share these statistics with people all over the world.

Contact with us

© 2017 Instagurum. This product uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram. All logos and trademarks displayed on this application are property of Instagram.