Educational Business Links (@ebla_albania)

Educational Business Links

@ebla_albania

1.🎓✈️Konsulent edukimi➡️ 1998,mbi 300 universitete/kolegje/partnere,mbi 1500 👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓 të suksesshëm.2.Qendër kursesh: 🇬🇧🇺🇸🇩🇪🇭🇺3.Kurse verore

 • 529 Posts

 • 1,320 Followers

 • 238 Following

🌎👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓📚📓Nxitoni të regjistroheni në kurset e gjuhës angleze/gjermane/italiane!
➡️Kurse të gjuhës angleze (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 180 mijë lekë të vjetra
➡️Kurse të gjuhës gjermane (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 160 mijë lekë të vjetra
➡️Kurse të gjuhës italiane/Call Center (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 140 mijë lekë të vjetra
➡️Kurse përgatitore IELTS -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra
Kurse përgatitore TestDaf -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra
➡️Kurse përgatitore CELI -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra
💯🎉🌟PROMOCION I JASHTËZAKONSHËM për festat e fundvitit deri në datë 15 dhjetor! Rekomandoni dy persona dhe përfitoni 10% zbritje për veten dhe dy shokët tuaj!!! MOS E HUMBISNI KËTË MUNDËSI!
Për më tepër informacione ose për të bërë regjistrimin tuaj na telefononi në 📞0672022952 ose na shkruani 📩 info@blink-al.com

Educational Business Links (@ebla_albania)


🌎👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓📚📓Nxitoni të regjistroheni në kurset e gjuhës angleze/gjermane/italiane! ➡️Kurse të gjuhës angleze (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 180 mijë lekë të vjetra ➡️Kurse të gjuhës gjermane (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 160 mijë lekë të vjetra ➡️Kurse të gjuhës italiane/Call Center (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 140 mijë lekë të vjetra ➡️Kurse përgatitore IELTS -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra Kurse përgatitore TestDaf -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra ➡️Kurse përgatitore CELI -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra 💯🎉🌟PROMOCION I JASHTËZAKONSHËM për festat e fundvitit deri në datë 15 dhjetor! Rekomandoni dy persona dhe përfitoni 10% zbritje për veten dhe dy shokët tuaj!!! MOS E HUMBISNI KËTË MUNDËSI! Për më tepër informacione ose për të bërë regjistrimin tuaj na telefononi në 📞0672022952 ose na shkruani 📩 info@blink-al.com

🌎👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓Tarifa të jashtëzakonshme për studime universitare (Bachelor), Master, Doktoraturë në 🇵🇱 Poloni, 🇱🇹 Lituani, 🇨🇿 Çeki, në gjuhën angleze!
Pse të studioni në këto vende:
➡️Diploma juaj njihet automatikisht në gjithë Europën🇪🇺
➡️Mundësi punësimi në të gjitha shtetet e B.E-së pa pasur nevojë të konvertosh diplomën🇪🇺
➡️Kosto shumë herë më të ulëta në krahasim me shumicën e shteteve Europiane
➡️Mundësi të pafundme për të punuar Part-Time gjatë kohës së studimeve
➡️Mundësi për leje qëndrimi e leje pune pas përfundimit të studimeve
➡️Universitete në këto shtete kanë një numër të madh studentësh ndërkombëtarë nga e gjithë bota
EBLA me nje eksperience 20-vjecare ne treg qe prej vitit 1998, me mbi 300 partnere ne bote dhe mbi 1500 studente te suksesshem, ju ofron këtë mundësi. Ejani dhe bëhuni pjesë e suksesit të EBLA-s!
Na telefononi në 📞0672060944 ose na shkruani në 📩marketing@blink-al.com për informacione të tjera! #myebla#eblastudyabroad #eblapartners#eblalanguagecourses #StudyinUSA#StudyinUK #StudyinCanada#StudyinEurope #SummerCourses#WinterCourses #internationalstudents#albanianstudents #education #thebest#global #instafollow #instalike #instadaily#instagood #smile

Educational Business Links (@ebla_albania)


🌎👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓Tarifa të jashtëzakonshme për studime universitare (Bachelor), Master, Doktoraturë në 🇵🇱 Poloni, 🇱🇹 Lituani, 🇨🇿 Çeki, në gjuhën angleze! Pse të studioni në këto vende: ➡️Diploma juaj njihet automatikisht në gjithë Europën🇪🇺 ➡️Mundësi punësimi në të gjitha shtetet e B.E-së pa pasur nevojë të konvertosh diplomën🇪🇺 ➡️Kosto shumë herë më të ulëta në krahasim me shumicën e shteteve Europiane ➡️Mundësi të pafundme për të punuar Part-Time gjatë kohës së studimeve ➡️Mundësi për leje qëndrimi e leje pune pas përfundimit të studimeve ➡️Universitete në këto shtete kanë një numër të madh studentësh ndërkombëtarë nga e gjithë bota EBLA me nje eksperience 20-vjecare ne treg qe prej vitit 1998, me mbi 300 partnere ne bote dhe mbi 1500 studente te suksesshem, ju ofron këtë mundësi. Ejani dhe bëhuni pjesë e suksesit të EBLA-s! Na telefononi në 📞0672060944 ose na shkruani në 📩marketing@blink-al.com për informacione të tjera! #myebla#eblastudyabroad #eblapartners#eblalanguagecourses #StudyinUSA#StudyinUK #StudyinCanada#StudyinEurope #SummerCourses#WinterCourses #internationalstudents#albanianstudents #education #thebest#global #instafollow #instalike #instadaily#instagood #smile

🇬🇧🌎🇺🇸Do you want to practice English with a native speaker? Doni te praktikoni anglishten me nje mesues britanik? Keni njohuri te gjuhes angleze dhe deshiron te pervetesosh anglishten e folur?
EBLA,kompania lider ne fushen e edukimit dhe gjuheve te huaja me 20 vjet eksperience, ju jep mundesi te praktikoni anglishten ne grup per nje ore e gjysem me mesues anglez ne datat 30 nentor (ora 15.00-16.30) dhe 2 dhjetor (ora 10.30-12.00 dhe 12.00-13.30). Kriteret jane: niveli i gjuhes angleze A2, B1, B2. Per te bere regjistrimin dhe per detaje te tjera, na telefoni ne 📞0672022952 ose 📩eblamedia@blink-al.com

Educational Business Links (@ebla_albania)


🇬🇧🌎🇺🇸Do you want to practice English with a native speaker? Doni te praktikoni anglishten me nje mesues britanik? Keni njohuri te gjuhes angleze dhe deshiron te pervetesosh anglishten e folur? EBLA,kompania lider ne fushen e edukimit dhe gjuheve te huaja me 20 vjet eksperience, ju jep mundesi te praktikoni anglishten ne grup per nje ore e gjysem me mesues anglez ne datat 30 nentor (ora 15.00-16.30) dhe 2 dhjetor (ora 10.30-12.00 dhe 12.00-13.30). Kriteret jane: niveli i gjuhes angleze A2, B1, B2. Per te bere regjistrimin dhe per detaje te tjera, na telefoni ne 📞0672022952 ose 📩eblamedia@blink-al.com

👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓💼🇨🇦🇨🇦Doni te emigroni ne Kanada dhe te perfitoni leje qendrimi kanadeze? ➡️A keni mbaruar universitetin, keni te pakten nje vit eksperience pune dhe keni njohuri te gjuhes angleze?
➡️Ju jeni i kualifikuar paraprakisht per te aplikuar per leje qendrimi ne Kanada.
➡️EBLA, kompania konsulente lider ne fushen e sherbimeve ne Shqiperi prej 20 vjetesh, ju ofron konsulence falas mbi procesin e emigrimit ne Kanada.
Per detaje te tjera rreth ketij procesi ejani te na vizitoni prane zyrave tona ne Rugen e Kavajes ose na telefononi ne 0672060944, email: edeliallisi@blink-al.com.

Educational Business Links (@ebla_albania)


👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓💼🇨🇦🇨🇦Doni te emigroni ne Kanada dhe te perfitoni leje qendrimi kanadeze? ➡️A keni mbaruar universitetin, keni te pakten nje vit eksperience pune dhe keni njohuri te gjuhes angleze? ➡️Ju jeni i kualifikuar paraprakisht per te aplikuar per leje qendrimi ne Kanada. ➡️EBLA, kompania konsulente lider ne fushen e sherbimeve ne Shqiperi prej 20 vjetesh, ju ofron konsulence falas mbi procesin e emigrimit ne Kanada. Per detaje te tjera rreth ketij procesi ejani te na vizitoni prane zyrave tona ne Rugen e Kavajes ose na telefononi ne 0672060944, email: edeliallisi@blink-al.com.

A deshironi te studioni dhe te emigroni jashte vendit? 
EBLA, qysh prej vitit 1998, ofron konsulence per studime jashte vendit, me UK si destinacioni i pare dhe me pas USA, Kanada dhe vendet e Europes.
➖
Seminar Informimi, duke nisur nga java ne vijim mbi Edukimin dhe Emigrimin ne shtetet me te rendesishme ku perspektiva edukimit me post punesim eshte e larte!
➖
Programe edukimi ne programet bachelor dhe master ne gjuhen Angleze dhe tarifa shume te uleta studimi dhe jetese. Nje pjese e rendesishme e tyre ofrojne Praktike pune ose edhe punesim me mbarimin e shkolles.
➖
Kriteret e pranimit, jetesa, te ardhurat, punesimi dhe leja e qendrimit studentore Europe, UK, USA, Kanada.
➖
Emigrimi ne Kanada✔ ⚋⚋ Rregjistrohu dhe depozito CV-ne tende ne adresen e email: eblamedia@blink-al.com. ⚠ ⚠Vetem 20 persona per seminar do te perzgjidhen. Ju mirepresim ne ambjentet e EBLA-se.
➖
➡🇺🇸 🇨🇦 USA dhe Kanada 
30 nentor, ora 16:00 – 17:00 
04 dhjetor, ora 16:00 – 17:00
➡🇬🇧 UK 
06 dhjetor, ora 16:00 – 17:00
11 dhjetor ora 16:00 – 17: 00
➡🇩🇪 Gjermani , 🇦🇹 Austri , 🇳🇱 Hollande
08 dhjetor, ora 16:00 – 17:00
12 dhjetor, ora 16:00 – 17:00
➡🇵🇱 Poloni , 🇱🇻 Lituani, 🇨🇿 Ceki 
15 dhjetor, ora 16:00 – 17:00
18 dhjetor, ora 16:00 – 17:00
➖ 
Ndonje pyetje qe duhet ta konsiderojme gjate seminarit? Rregjistrohu dhe ju mirepresim te EBLA konsulenti juaj!

#myebla #eblakonsulentijuaj #eblastudyabroad

Educational Business Links (@ebla_albania)


A deshironi te studioni dhe te emigroni jashte vendit? EBLA, qysh prej vitit 1998, ofron konsulence per studime jashte vendit, me UK si destinacioni i pare dhe me pas USA, Kanada dhe vendet e Europes. ➖ Seminar Informimi, duke nisur nga java ne vijim mbi Edukimin dhe Emigrimin ne shtetet me te rendesishme ku perspektiva edukimit me post punesim eshte e larte! ➖ Programe edukimi ne programet bachelor dhe master ne gjuhen Angleze dhe tarifa shume te uleta studimi dhe jetese. Nje pjese e rendesishme e tyre ofrojne Praktike pune ose edhe punesim me mbarimin e shkolles. ➖ Kriteret e pranimit, jetesa, te ardhurat, punesimi dhe leja e qendrimit studentore Europe, UK, USA, Kanada. ➖ Emigrimi ne Kanada✔ ⚋⚋ Rregjistrohu dhe depozito CV-ne tende ne adresen e email: eblamedia@blink-al.com. ⚠ ⚠Vetem 20 persona per seminar do te perzgjidhen. Ju mirepresim ne ambjentet e EBLA-se. ➖ ➡🇺🇸 🇨🇦 USA dhe Kanada 30 nentor, ora 16:00 – 17:00 04 dhjetor, ora 16:00 – 17:00 ➡🇬🇧 UK 06 dhjetor, ora 16:00 – 17:00 11 dhjetor ora 16:00 – 17: 00 ➡🇩🇪 Gjermani , 🇦🇹 Austri , 🇳🇱 Hollande 08 dhjetor, ora 16:00 – 17:00 12 dhjetor, ora 16:00 – 17:00 ➡🇵🇱 Poloni , 🇱🇻 Lituani, 🇨🇿 Ceki 15 dhjetor, ora 16:00 – 17:00 18 dhjetor, ora 16:00 – 17:00 ➖ Ndonje pyetje qe duhet ta konsiderojme gjate seminarit? Rregjistrohu dhe ju mirepresim te EBLA konsulenti juaj! #myebla #eblakonsulentijuaj #eblastudyabroad

#eblainfo 
Shkolla e gjuheve te EBLA ofron kurse intensive x grup x 5 persona x 20 seanca ne 🇬🇧Pergatitje te IELTS, me kohezgjatje 2 javore!. Nese vendos te rregjistrohesh tani je ne gjendje mbarosh IELTS brenda 2017.
➖Përse eshte kaq i domosdoshem IELTS⬇: ◽Pranim ne programet akademike gjimnaze, bachelor dhe master ne Europe ◽Kusht per studimet ne UK ◽Kusht per punesim, studim dhe emigrimin ne Kanada.
➖Si procedojme ne? Ju i nenshtroheni nje testi te personalizuar per te vleresuar nivelin tuaj per IELTS, pasi rendom ndodh qe jeni mire ne gramatike por mungoni aftesite e te folurit dhe te degjuarit. Me kryerjen e testimit ne te folur, shkruar dhe lexuar ju percaktoheni ne numrin e seancave, nese.nevojitet me shume paketa baze 20 seanca.
➖Pse EBLA? Kemi #20vjet eksperiencë në fushën e arsimit, konsulencës për studime jashtë dhe konsulencës për emigracion në Kanada. Pergatisimi me shume se 200 studentë cdo vit, dhe kemi rezultate shume te mira ne IELTS, te cilet me pas aplikojne me EBLA ne studimet e tyre jashte vendit.🥇EBLA numëron mbi👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓 1500 studentë që studiojnë në universitetet partnere nëpër botë, ku të gjithë janë kualifikuar me pikët maksimale në IELTS dhe punojnë në kompani të ndryshme brenda dhe jashtë vendit!
✴✴IELTS te EBLA nuk eshte thjesht nje kurs, eshte nje investim i sigurte dhe i personalizuar!
ℹPër informacione të mëtejshme per IELTS grup ose Individual na kontaktoni në 0672022952 ose në info@blink-al.com

#myebla #eblastudyabroad #eblapartners #eblalanguagrcourses #studyinUSA #studyinUK #studyinCanada #studyinEurope #internationalstudents #albanianstudents #education #thebest #global #instafollow #instalike #instadaily #instagood #smile

Educational Business Links (@ebla_albania)


#eblainfo Shkolla e gjuheve te EBLA ofron kurse intensive x grup x 5 persona x 20 seanca ne 🇬🇧Pergatitje te IELTS, me kohezgjatje 2 javore!. Nese vendos te rregjistrohesh tani je ne gjendje mbarosh IELTS brenda 2017. ➖Përse eshte kaq i domosdoshem IELTS⬇: ◽Pranim ne programet akademike gjimnaze, bachelor dhe master ne Europe ◽Kusht per studimet ne UK ◽Kusht per punesim, studim dhe emigrimin ne Kanada. ➖Si procedojme ne? Ju i nenshtroheni nje testi te personalizuar per te vleresuar nivelin tuaj per IELTS, pasi rendom ndodh qe jeni mire ne gramatike por mungoni aftesite e te folurit dhe te degjuarit. Me kryerjen e testimit ne te folur, shkruar dhe lexuar ju percaktoheni ne numrin e seancave, nese.nevojitet me shume paketa baze 20 seanca. ➖Pse EBLA? Kemi #20vjet eksperiencë në fushën e arsimit, konsulencës për studime jashtë dhe konsulencës për emigracion në Kanada. Pergatisimi me shume se 200 studentë cdo vit, dhe kemi rezultate shume te mira ne IELTS, te cilet me pas aplikojne me EBLA ne studimet e tyre jashte vendit.🥇EBLA numëron mbi👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓 1500 studentë që studiojnë në universitetet partnere nëpër botë, ku të gjithë janë kualifikuar me pikët maksimale në IELTS dhe punojnë në kompani të ndryshme brenda dhe jashtë vendit! ✴✴IELTS te EBLA nuk eshte thjesht nje kurs, eshte nje investim i sigurte dhe i personalizuar! ℹPër informacione të mëtejshme per IELTS grup ose Individual na kontaktoni në 0672022952 ose në info@blink-al.com #myebla #eblastudyabroad #eblapartners #eblalanguagrcourses #studyinUSA #studyinUK #studyinCanada #studyinEurope #internationalstudents #albanianstudents #education #thebest #global #instafollow #instalike #instadaily #instagood #smile

🇨🇦🇨🇦🇨🇦Emigroni në KANADA!!!
Doni të punoni dhe jetoni në një nga vendet më të kërkuara në botë për emigrim, ku punësimi është I garantuar?🏻‍💻👩🏻‍⚕️👨🏼‍💼👩🏼‍🔬💼
EBLA (20 vjet eksperiencë në treg) ju ofron 💯🌟konsulencë emigrimi në Kanada për të përfituar lejen e qëndrimit kanadeze!
Për më tepër detaje na kontaktoni në 📞0672060944 ose në 📩edeliallisi@blink-al.com

Educational Business Links (@ebla_albania)


🇨🇦🇨🇦🇨🇦Emigroni në KANADA!!! Doni të punoni dhe jetoni në një nga vendet më të kërkuara në botë për emigrim, ku punësimi është I garantuar?🏻‍💻👩🏻‍⚕️👨🏼‍💼👩🏼‍🔬💼 EBLA (20 vjet eksperiencë në treg) ju ofron 💯🌟konsulencë emigrimi në Kanada për të përfituar lejen e qëndrimit kanadeze! Për më tepër detaje na kontaktoni në 📞0672060944 ose në 📩edeliallisi@blink-al.com

👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓🌎💯Tarifa të jashtëzakonshme pë studime universitare (Bachelor), Master, Doktoraturë në Poloni, Lituani, Çeki, në gjuhën angleze!
Pse të studioni në këto vende:
➡️Diploma juaj njihet automatikisht në gjithë Europën🇪🇺
➡️Mundësi punësimi në të gjitha shtetet e B.E-së pa pasur nevojë të konvertosh diplomën🇪🇺
➡️Kosto shumë herë më të ulëta në krahasim me shumicën e shteteve Europiane
➡️Mundësi të pafundme për të punuar Part-Time gjatë kohës së studimeve
➡️Mundësi për leje qëndrimi e leje pune pas përfundimit të studimeve
➡️Universitete në këto shtete kanë një numër të madh studentësh ndërkombëtarë nga e gjithë bota
EBLA (20 vjet eksperiencë në treg), ju ofron këtë mundësi. Ejani dhe bëhuni pjesë e suksesit të EBLA-s!
Na telefononi në 📞0672060944 ose na shkruani në 📩marketing@blink-al.com për informacione të tjera! #myebla #eblastudyabroad #eblapartners #eblalanguagecourses #StudyinUSA #StudyinUK #StudyinCanada #StudyinEurope #SummerCourses #WinterCourses #internationalstudents #albanianstudents #education #thebest #global #instafollow #instalike #instadaily #instagood #smile

Educational Business Links (@ebla_albania)


👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓🌎💯Tarifa të jashtëzakonshme pë studime universitare (Bachelor), Master, Doktoraturë në Poloni, Lituani, Çeki, në gjuhën angleze! Pse të studioni në këto vende: ➡️Diploma juaj njihet automatikisht në gjithë Europën🇪🇺 ➡️Mundësi punësimi në të gjitha shtetet e B.E-së pa pasur nevojë të konvertosh diplomën🇪🇺 ➡️Kosto shumë herë më të ulëta në krahasim me shumicën e shteteve Europiane ➡️Mundësi të pafundme për të punuar Part-Time gjatë kohës së studimeve ➡️Mundësi për leje qëndrimi e leje pune pas përfundimit të studimeve ➡️Universitete në këto shtete kanë një numër të madh studentësh ndërkombëtarë nga e gjithë bota EBLA (20 vjet eksperiencë në treg), ju ofron këtë mundësi. Ejani dhe bëhuni pjesë e suksesit të EBLA-s! Na telefononi në 📞0672060944 ose na shkruani në 📩marketing@blink-al.com për informacione të tjera! #myebla #eblastudyabroad #eblapartners #eblalanguagecourses #StudyinUSA #StudyinUK #StudyinCanada #StudyinEurope #SummerCourses #WinterCourses #internationalstudents #albanianstudents #education #thebest #global #instafollow #instalike #instadaily #instagood #smile

🇺🇸EBLA, ne Ballon e organizuar nga Ambasada Amerikane ne Tirane, ne diten e lindjes se krijimit te Trupave te Marinasve Amerikane💥💥 #MarineCorpsBirthdayBall #US #myebla

Educational Business Links (@ebla_albania)


🇺🇸EBLA, ne Ballon e organizuar nga Ambasada Amerikane ne Tirane, ne diten e lindjes se krijimit te Trupave te Marinasve Amerikane💥💥 #MarineCorpsBirthdayBall #US #myebla

👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓🌎💯 EBLA, me 20 vjet eksperiencë në fushën e arsimit dhe me një rekord prej 1500 studentësh të dërguar me studime jashtë, ofron konsulencë të detajuar që nga përzgjedhja e universitetit të duhur, procesi i aplikimit, përgatitja e dokumentacionit për marrjen e vizës dhe akomodimi.
Ejani të bëheni pjesë e universiteteve më të mira 💯🎉në UK me programet më të kërkuara akademike📚, të cilat ofrojnë punësim të garantuar.
📈🌎Kërkesa të PANUMËRTA të studentëve SHQIPTARË për të studiuar në shtetin e sipërpërmenduara!!! NXITONI dhe ju të bëheni pjesë e suksesit të EBLA-s! Kaloni në inbox për të tepër informacione ose na telefononi në 📞0672060944, 📩 marketing@blink-al.com. #myebla #eblastudyabroad#eblapartners #eblalanguagecourses#StudyinUSA #StudyinUK #StudyinCanada#StudyinEurope #SummerCourses#WinterCourses #internationalstudents#albanianstudents #education #thebest#global #instafollow #instalike #instadaily#instagood #smile

Educational Business Links (@ebla_albania)


👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓🌎💯 EBLA, me 20 vjet eksperiencë në fushën e arsimit dhe me një rekord prej 1500 studentësh të dërguar me studime jashtë, ofron konsulencë të detajuar që nga përzgjedhja e universitetit të duhur, procesi i aplikimit, përgatitja e dokumentacionit për marrjen e vizës dhe akomodimi. Ejani të bëheni pjesë e universiteteve më të mira 💯🎉në UK me programet më të kërkuara akademike📚, të cilat ofrojnë punësim të garantuar. 📈🌎Kërkesa të PANUMËRTA të studentëve SHQIPTARË për të studiuar në shtetin e sipërpërmenduara!!! NXITONI dhe ju të bëheni pjesë e suksesit të EBLA-s! Kaloni në inbox për të tepër informacione ose na telefononi në 📞0672060944, 📩 marketing@blink-al.com. #myebla #eblastudyabroad#eblapartners #eblalanguagecourses#StudyinUSA #StudyinUK #StudyinCanada#StudyinEurope #SummerCourses#WinterCourses #internationalstudents#albanianstudents #education #thebest#global #instafollow #instalike #instadaily#instagood #smile

👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓🌎💯 EBLA, me 20 vjet eksperiencë në fushën e arsimit dhe me një rekord prej 1500 studentësh të dërguar me studime jashtë, ofron konsulencë të detajuar që nga përzgjedhja e universitetit të duhur, procesi i aplikimit, përgatitja e dokumentacionit për marrjen e vizës dhe akomodimi.
Ejani të bëheni pjesë e universiteteve më të mira 💯🎉në Gjermani/Austri/Zvicër me programet më të kërkuara akademike📚, të cilat ofrojnë punësim të garantuar.
📈🌎Kërkesa të PANUMËRTA të studentëve SHQIPTARË për të studiuar në shtetet e sipërpërmenduara!!! NXITONI dhe ju të bëheni pjesë e suksesit të EBLA-s! Kaloni në inbox për të tepër informacione ose na telefononi në 📞0672060944, 📩 marketing@blink-al.com. #myebla #eblastudyabroad#eblapartners #eblalanguagecourses#StudyinUSA #StudyinUK #StudyinCanada#StudyinEurope #SummerCourses#WinterCourses #internationalstudents#albanianstudents #education #thebest#global #instafollow #instalike #instadaily#instagood #smile

Educational Business Links (@ebla_albania)


👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓🌎💯 EBLA, me 20 vjet eksperiencë në fushën e arsimit dhe me një rekord prej 1500 studentësh të dërguar me studime jashtë, ofron konsulencë të detajuar që nga përzgjedhja e universitetit të duhur, procesi i aplikimit, përgatitja e dokumentacionit për marrjen e vizës dhe akomodimi. Ejani të bëheni pjesë e universiteteve më të mira 💯🎉në Gjermani/Austri/Zvicër me programet më të kërkuara akademike📚, të cilat ofrojnë punësim të garantuar. 📈🌎Kërkesa të PANUMËRTA të studentëve SHQIPTARË për të studiuar në shtetet e sipërpërmenduara!!! NXITONI dhe ju të bëheni pjesë e suksesit të EBLA-s! Kaloni në inbox për të tepër informacione ose na telefononi në 📞0672060944, 📩 marketing@blink-al.com. #myebla #eblastudyabroad#eblapartners #eblalanguagecourses#StudyinUSA #StudyinUK #StudyinCanada#StudyinEurope #SummerCourses#WinterCourses #internationalstudents#albanianstudents #education #thebest#global #instafollow #instalike #instadaily#instagood #smile

👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓🌎💯 EBLA, me 20 vjet eksperiencë në fushën e arsimit dhe me një rekord prej 1500 studentësh të dërguar me studime jashtë, ofron konsulencë të detajuar që nga përzgjedhja e universitetit të duhur, procesi i aplikimit, përgatitja e dokumentacionit për marrjen e vizës dhe akomodimi.
Ejani të bëheni pjesë e universiteteve më të mira 💯🎉në SHBA/Kanada me programet më të kërkuara akademike📚, të cilat ofrojnë punësim të garantuar.
📈🌎Kërkesa të PANUMËRTA të studentëve SHQIPTARË për të studiuar në shtetet e sipërpërmenduara!!! NXITONI dhe ju të bëheni pjesë e suksesit të EBLA-s! Kaloni në inbox për të tepër informacione ose na telefononi në 📞0672060944, 📩 marketing@blink-al.com. #myebla #eblastudyabroad#eblapartners #eblalanguagecourses#StudyinUSA #StudyinUK #StudyinCanada#StudyinEurope #SummerCourses#WinterCourses #internationalstudents#albanianstudents #education #thebest#global #instafollow #instalike #instadaily#instagood #smile

Educational Business Links (@ebla_albania)


👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓🌎💯 EBLA, me 20 vjet eksperiencë në fushën e arsimit dhe me një rekord prej 1500 studentësh të dërguar me studime jashtë, ofron konsulencë të detajuar që nga përzgjedhja e universitetit të duhur, procesi i aplikimit, përgatitja e dokumentacionit për marrjen e vizës dhe akomodimi. Ejani të bëheni pjesë e universiteteve më të mira 💯🎉në SHBA/Kanada me programet më të kërkuara akademike📚, të cilat ofrojnë punësim të garantuar. 📈🌎Kërkesa të PANUMËRTA të studentëve SHQIPTARË për të studiuar në shtetet e sipërpërmenduara!!! NXITONI dhe ju të bëheni pjesë e suksesit të EBLA-s! Kaloni në inbox për të tepër informacione ose na telefononi në 📞0672060944, 📩 marketing@blink-al.com. #myebla #eblastudyabroad#eblapartners #eblalanguagecourses#StudyinUSA #StudyinUK #StudyinCanada#StudyinEurope #SummerCourses#WinterCourses #internationalstudents#albanianstudents #education #thebest#global #instafollow #instalike #instadaily#instagood #smile

👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓🌎💯Çmime fantastike të studimit në Poloni 🇵🇱🇵🇱🇵🇱për studime universitare (Bachelor), Master, Doktoraturë, në gjuhën angleze!
Pse të studioni në Poloni:
➡️Diploma juaj njihet automatikisht në gjithë Europën🇪🇺
➡️Mundësi punësimi në të gjitha shtetet e B.E-së pa pasur nevojë të konvertosh diplomën🇪🇺
➡️Kosto shumë herë më të ulëta në krahasim me shumicën e shteteve europiane
➡️Mundësi të pafundme për të punuar Part-Time gjatë kohës së studimeve
➡️Mundësi për leje qëndrimi e leje pune pas përfundimti të studimeve
➡️Polonia është një shtet me numër gjithmonë e në rritje të studentëve ndërkombëtarë
Na telefononi në 📞0672060944 ose na shkruani në 📩marketing@blink-al.com për informacione të tjera!

Educational Business Links (@ebla_albania)


👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓🌎💯Çmime fantastike të studimit në Poloni 🇵🇱🇵🇱🇵🇱për studime universitare (Bachelor), Master, Doktoraturë, në gjuhën angleze! Pse të studioni në Poloni: ➡️Diploma juaj njihet automatikisht në gjithë Europën🇪🇺 ➡️Mundësi punësimi në të gjitha shtetet e B.E-së pa pasur nevojë të konvertosh diplomën🇪🇺 ➡️Kosto shumë herë më të ulëta në krahasim me shumicën e shteteve europiane ➡️Mundësi të pafundme për të punuar Part-Time gjatë kohës së studimeve ➡️Mundësi për leje qëndrimi e leje pune pas përfundimti të studimeve ➡️Polonia është një shtet me numër gjithmonë e në rritje të studentëve ndërkombëtarë Na telefononi në 📞0672060944 ose na shkruani në 📩marketing@blink-al.com për informacione të tjera!

🌎👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓📚📓Nxitoni të regjistroheni në kurset e gjuhës angleze/gjermane/italiane!
➡️Kurse të gjuhës angleze (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 180 mijë lekë të vjetra
➡️Kurse të gjuhës gjermane (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 160 mijë lekë të vjetra
➡️Kurse të gjuhës italiane/Call Center (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 140 mijë lekë të vjetra
➡️Kurse përgatitore IELTS -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra
Kurse përgatitore TestDaf -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra
➡️Kurse përgatitore CELI -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra
💯🎉🌟PROMOCION FANTASTIK! Rekomandoni dy persona dhe përfitoni 10% zbritje për veten dhe dy shokët tuaj!!! MOS E HUMBISNI KËTË MUNDËSI!
Për më tepër informacione ose për të bërë regjistrimin tuaj na telefononi në 📞0672022952 ose na shkruani 📩 info@blink-al.com.

Educational Business Links (@ebla_albania)


🌎👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓📚📓Nxitoni të regjistroheni në kurset e gjuhës angleze/gjermane/italiane! ➡️Kurse të gjuhës angleze (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 180 mijë lekë të vjetra ➡️Kurse të gjuhës gjermane (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 160 mijë lekë të vjetra ➡️Kurse të gjuhës italiane/Call Center (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 140 mijë lekë të vjetra ➡️Kurse përgatitore IELTS -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra Kurse përgatitore TestDaf -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra ➡️Kurse përgatitore CELI -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra 💯🎉🌟PROMOCION FANTASTIK! Rekomandoni dy persona dhe përfitoni 10% zbritje për veten dhe dy shokët tuaj!!! MOS E HUMBISNI KËTË MUNDËSI! Për më tepër informacione ose për të bërë regjistrimin tuaj na telefononi në 📞0672022952 ose na shkruani 📩 info@blink-al.com.

🇨🇦🇨🇦🇨🇦Emigroni në KANADA!!!
Doni të punoni dhe jetoni në një nga vendet më të kërkuara në botë për emigrim, ku punësimi është I garantuar?👩🏻‍💻👩🏻‍⚕️👨🏼‍💼👩🏼‍🔬💼
EBLA ju ofron 💯🌟konsulencë emigrimi në Kanada për të përfituar lejen e qëndrimit kanadeze!
Për më tepër detaje na kontaktoni në 📞0672060944 ose në 📩edeliallisi@blink-al.com.

Educational Business Links (@ebla_albania)


🇨🇦🇨🇦🇨🇦Emigroni në KANADA!!! Doni të punoni dhe jetoni në një nga vendet më të kërkuara në botë për emigrim, ku punësimi është I garantuar?👩🏻‍💻👩🏻‍⚕️👨🏼‍💼👩🏼‍🔬💼 EBLA ju ofron 💯🌟konsulencë emigrimi në Kanada për të përfituar lejen e qëndrimit kanadeze! Për më tepër detaje na kontaktoni në 📞0672060944 ose në 📩edeliallisi@blink-al.com.

📚👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓🎉🌟Ditët e fundit të OFERTAVE FANTASTIKE me ÇMIME të JASHTËZAKONSHME të kurseve të gjuhës tek EBLA!
VINI RE!
20 të REGJISTRUARIT e PARË do të perfitojnë një trajnim profesional FALAS nga EBLA!
➡️🇬🇧Kurse të gjuhës angleze (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 160 mijë lekë të vjetra
➡️🇩🇪Kurse të gjuhës gjermane (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 140 mijë lekë të vjetra
➡️🇮🇪Kurse të gjuhës italiane (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 140 mijë lekë të vjetra
➡️🇬🇧Kurse përgatitore IELTS (rreth 1 muaj) -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra
➡️🇩🇪Kurse përgatitore TestDaf (rreth 1 muaj) -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra
➡️🇮🇪Kurse përgatitore CELI (rreth 1 muaj) -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra
NXITONI TË REGJISTROHENI!
MOS E HUMBISNI KËTË MUNDËSI!
Për më tepër informacione ose për të bërë regjistrimin tuaj na telefononi në 📞0672022952 ose na shkruani 📩info@blink-al.com.

Educational Business Links (@ebla_albania)


📚👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓🎉🌟Ditët e fundit të OFERTAVE FANTASTIKE me ÇMIME të JASHTËZAKONSHME të kurseve të gjuhës tek EBLA! VINI RE! 20 të REGJISTRUARIT e PARË do të perfitojnë një trajnim profesional FALAS nga EBLA! ➡️🇬🇧Kurse të gjuhës angleze (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 160 mijë lekë të vjetra ➡️🇩🇪Kurse të gjuhës gjermane (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 140 mijë lekë të vjetra ➡️🇮🇪Kurse të gjuhës italiane (çdo nivel- 3 muaj) -> VETËM 140 mijë lekë të vjetra ➡️🇬🇧Kurse përgatitore IELTS (rreth 1 muaj) -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra ➡️🇩🇪Kurse përgatitore TestDaf (rreth 1 muaj) -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra ➡️🇮🇪Kurse përgatitore CELI (rreth 1 muaj) -> VETËM 250 mijë lekë të vjetra NXITONI TË REGJISTROHENI! MOS E HUMBISNI KËTË MUNDËSI! Për më tepër informacione ose për të bërë regjistrimin tuaj na telefononi në 📞0672022952 ose na shkruani 📩info@blink-al.com.

👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓📚💯🇬🇧Studio Programe Universitare dhe Pasuniversitare Online në Angli!
🌎InternationaL EBLA në bashkëpunim me partnerët e saj ndërkombëtarë mundëson: ➡️Studime Universitare dhe Pasuniveristare për degën që preferoni pa ju shkëputur nga puna ose nëse doni të ndiqni paralelisht një universitet të dytë përmes këtij opsioni online.
➡️Programet dhe provimet e dhëna për to korrespondojnë me dy vitet e para të Nivelit Bachelor dhe vitin e parë të Nivelit Master. Në fund, Certifikatat e marra njihen nga Institucioni Akreditues Britanik ATHE dhe ju mundëson vazhdimin e vitit të tretë me kohë të plotë pranë një numri të madh universitetesh partnere në Britaninë e Madhe. ➡️Tarifat e studimit janë tepër konkurruese dhe më të ulëta se ato të universiteve shtetërore dhe mundësi të dhënies së provimeve në çdo kohë.
➡️Degët që ju mund të përzgjidhni mund të jenë në fushën e Menaxhim Biznesit, IT, Turizëm dhe Punë Sociale. 
Për informacione të mëtejshme kontaktoni në: 📞0672060944 ose na shkruani 📩 marketing@blink-al.com. #myebla #eblastudyabroad #eblapartners #eblalanguagecourses #StudyinUSA #StudyinUK #StudyinCanada #StudyinEurope #SummerCourses #WinterCourses #internationalstudents #albanianstudents #education #thebest #global #instafollow #instalike #instadaily #instagood #smile

Educational Business Links (@ebla_albania)


👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓📚💯🇬🇧Studio Programe Universitare dhe Pasuniversitare Online në Angli! 🌎InternationaL EBLA në bashkëpunim me partnerët e saj ndërkombëtarë mundëson: ➡️Studime Universitare dhe Pasuniveristare për degën që preferoni pa ju shkëputur nga puna ose nëse doni të ndiqni paralelisht një universitet të dytë përmes këtij opsioni online. ➡️Programet dhe provimet e dhëna për to korrespondojnë me dy vitet e para të Nivelit Bachelor dhe vitin e parë të Nivelit Master. Në fund, Certifikatat e marra njihen nga Institucioni Akreditues Britanik ATHE dhe ju mundëson vazhdimin e vitit të tretë me kohë të plotë pranë një numri të madh universitetesh partnere në Britaninë e Madhe. ➡️Tarifat e studimit janë tepër konkurruese dhe më të ulëta se ato të universiteve shtetërore dhe mundësi të dhënies së provimeve në çdo kohë. ➡️Degët që ju mund të përzgjidhni mund të jenë në fushën e Menaxhim Biznesit, IT, Turizëm dhe Punë Sociale. Për informacione të mëtejshme kontaktoni në: 📞0672060944 ose na shkruani 📩 marketing@blink-al.com. #myebla #eblastudyabroad #eblapartners #eblalanguagecourses #StudyinUSA #StudyinUK #StudyinCanada #StudyinEurope #SummerCourses #WinterCourses #internationalstudents #albanianstudents #education #thebest #global #instafollow #instalike #instadaily #instagood #smile

#Iva jone, ky eshte nje postim per ty nga ne te Ebla. Ne nje vit pune sebashku ishte kenaqesi qe te kishim dhe ke qene nje kontribut shume i madh ne te gjithe punen tone! Te perqafojme dhe te urojme shume suksese ne punen tende te re! We will miss you Sweety:). 😍😍😍
#myebla #teamspirit #ourivaisbetterthananyotheriva:) #eblakursegjuhe

Educational Business Links (@ebla_albania)


#Iva jone, ky eshte nje postim per ty nga ne te Ebla. Ne nje vit pune sebashku ishte kenaqesi qe te kishim dhe ke qene nje kontribut shume i madh ne te gjithe punen tone! Te perqafojme dhe te urojme shume suksese ne punen tende te re! We will miss you Sweety:). 😍😍😍 #myebla #teamspirit #ourivaisbetterthananyotheriva:) #eblakursegjuhe

EBLA ne Berlin, ne konferencen me te madhe ne bote te Studimeve Jashte Vendit, 29.10-31.10.2017. Universitete, kolegje, work&study, shkolla gjuhe, kurse verore, te gjitha keto ne nje aktivitet te vetem si ICEF, mbi 800 institucione te gjitha bashke(!). Uhhh mundesite dhe alternativat e studimit, punesimit jane te shumta!! 🇨🇦Kanada, super programe me mbarimin e bachelor te alternuara me programe punesimi te garantuara. Harrojeni🤔 master ne Kanada, programet e edukimit dhe punesimit te nderthurara jane ato qe preferohen me shume! Tjeter program shume interesant certifikata 2 mujore gjate veres, me pergatitje rreth permiresimit te aftesive per tregun e punes👍 🇺🇸Amerika, me programet #work&study, afatshkurtra ose afatgjate, gjate veres ose gjate gjithe vitit, jep mundesine te mesoni por edhe te mbuloni te programin tuaj💪. 🇪🇺 Europe super mundesi studimi Bachelor dhe Master ne gjuhen #angleze me tarifa te njejta me europianet😃, ne universitete publike. (takimet vijojne...).
#myebla #eblastudyabroad #eblastyle #loveourjob #eblaingermany

Educational Business Links (@ebla_albania)


EBLA ne Berlin, ne konferencen me te madhe ne bote te Studimeve Jashte Vendit, 29.10-31.10.2017. Universitete, kolegje, work&study, shkolla gjuhe, kurse verore, te gjitha keto ne nje aktivitet te vetem si ICEF, mbi 800 institucione te gjitha bashke(!). Uhhh mundesite dhe alternativat e studimit, punesimit jane te shumta!! 🇨🇦Kanada, super programe me mbarimin e bachelor te alternuara me programe punesimi te garantuara. Harrojeni🤔 master ne Kanada, programet e edukimit dhe punesimit te nderthurara jane ato qe preferohen me shume! Tjeter program shume interesant certifikata 2 mujore gjate veres, me pergatitje rreth permiresimit te aftesive per tregun e punes👍 🇺🇸Amerika, me programet #work&study, afatshkurtra ose afatgjate, gjate veres ose gjate gjithe vitit, jep mundesine te mesoni por edhe te mbuloni te programin tuaj💪. 🇪🇺 Europe super mundesi studimi Bachelor dhe Master ne gjuhen #angleze me tarifa te njejta me europianet😃, ne universitete publike. (takimet vijojne...). #myebla #eblastudyabroad #eblastyle #loveourjob #eblaingermany

🌎👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓📚Ja dhe studentët e EBLA-s që studiojnë në 💯🇬🇧🇬🇧UK falë konsulencës së jashtëzakonshme të stafit tonë; që nga përzgjedhja e universitetit të duhur, procesi i aplikimit, përgatitja e dokumentacionit për marrjen e vizës dhe akomodimi.
Ejani të bëheni pjesë e universiteteve më të mira në botë me programet më të kërkuara akademike, të cilat ofrojnë punësim të garantuar.
📈📚Kërkesa të PANUMËRTA të studentëve SHQIPTARË për të studiuar në UK, Australi, Zelandë të Re!!! NXITONI dhe ju të bëni aplikimin tuaj! Kaloni në inbox për të tepër informacione ose na telefononi në 📞0672060944📩 marketing@blink-al.com .#myebla #eblastudyabroad #eblapartners #eblalanguagecourses #StudyinUSA #StudyinUK #StudyinCanada #StudyinEurope #SummerCourses #WinterCourses #internationalstudents #albanianstudents #education #thebest #global #instafollow #instalike #instadaily #instagood #smile

Educational Business Links (@ebla_albania)


🌎👩🏻‍🎓👨🏻‍🎓📚Ja dhe studentët e EBLA-s që studiojnë në 💯🇬🇧🇬🇧UK falë konsulencës së jashtëzakonshme të stafit tonë; që nga përzgjedhja e universitetit të duhur, procesi i aplikimit, përgatitja e dokumentacionit për marrjen e vizës dhe akomodimi. Ejani të bëheni pjesë e universiteteve më të mira në botë me programet më të kërkuara akademike, të cilat ofrojnë punësim të garantuar. 📈📚Kërkesa të PANUMËRTA të studentëve SHQIPTARË për të studiuar në UK, Australi, Zelandë të Re!!! NXITONI dhe ju të bëni aplikimin tuaj! Kaloni në inbox për të tepër informacione ose na telefononi në 📞0672060944📩 marketing@blink-al.com .#myebla #eblastudyabroad #eblapartners #eblalanguagecourses #StudyinUSA #StudyinUK #StudyinCanada #StudyinEurope #SummerCourses #WinterCourses #internationalstudents #albanianstudents #education #thebest #global #instafollow #instalike #instadaily #instagood #smile