MANAGER AT PAANPICTURES (@farhan_caloy)

MANAGER AT PAANPICTURES

@farhan_caloy

  • Posts

  • Followers

  • Following

Meeting dgn tuan gud nat baru pulang dari london untok projek tahun depan susun jadual cantik2 ye geng...
#paanpictures#gudtravel#travel#lonodon#japan

Meeting dgn tuan gud nat baru pulang dari london untok projek tahun depan susun jadual cantik2 ye geng... #paanpictures#gudtravel#travel#lonodon#japan

Larilah kau sepantas kilat
carilah ilmu hidup selagi hidup
Hidup ini penuh dengan cabaran dan dugaan yang mematangkan hidup kau kelak aiman...
Walaupun kau bukan darah dagingku ak akan menjagamu selagi nyawa dikandung badan✌🏻😘
•
•
#paanpictures#soloshooting#paanpictures#6dmark2al#instadaily#photographer#artwork#vacation#instagram#instafashion#instafamous#instafollow#malaysia#style#graviti#travel#travelphotography#freereview#timberland#WHPiamge#instagram#familypotrait#kids#shooting#aimanayim#vsco#photography

Larilah kau sepantas kilat carilah ilmu hidup selagi hidup Hidup ini penuh dengan cabaran dan dugaan yang mematangkan hidup kau kelak aiman... Walaupun kau bukan darah dagingku ak akan menjagamu selagi nyawa dikandung badan✌🏻😘 • • #paanpictures#soloshooting#paanpictures#6dmark2al#instadaily#photographer#artwork#vacation#instagram#instafashion#instafamous#instafollow#malaysia#style#graviti#travel#travelphotography#freereview#timberland#WHPiamge#instagram#familypotrait#kids#shooting#aimanayim#vsco#photography

Walopon sejak akhir2 ni kerap cuti skolah tapi saya tak penah cuti menyintai awk 🙄🤣🤣🤣🤣🤣
•
Hey budak2 sok dah start skolah sile blaja rajin buat yg terbaik untok hidup yang mendatang...
•
•
#paanpictures#soloshooting#paanpictures#6dmark2al#instadaily#photographer#artwork#vacation#instagram#instafashion#instafamous#instafollow#malaysia#style#graviti#travel#travelphotography#freereview#timberland#WHPiamge#instagram#familypotrait#kids#shooting#aimanayim#vsco

Walopon sejak akhir2 ni kerap cuti skolah tapi saya tak penah cuti menyintai awk 🙄🤣🤣🤣🤣🤣 • Hey budak2 sok dah start skolah sile blaja rajin buat yg terbaik untok hidup yang mendatang... • • #paanpictures#soloshooting#paanpictures#6dmark2al#instadaily#photographer#artwork#vacation#instagram#instafashion#instafamous#instafollow#malaysia#style#graviti#travel#travelphotography#freereview#timberland#WHPiamge#instagram#familypotrait#kids#shooting#aimanayim#vsco

Tak semua hidup di bandar itu indah, kadang kala kegembiraan itu datang dari tempat asalnya, kampungku sabak bernam 😘
#sabakbernamkuindah
#majlisdaerahsabakbernam
#fotomdsb2017

Tak semua hidup di bandar itu indah, kadang kala kegembiraan itu datang dari tempat asalnya, kampungku sabak bernam 😘 #sabakbernamkuindah #majlisdaerahsabakbernam #fotomdsb2017

kita tidak mungkin dapat mengubah arah angin,
Namun kita masih boleh mengubah arah perahu,
Jangan pernah putus asa dengan takdir,
Berusaha dan terus berusaha untuk mengubah diri kearah yang lebih baik...
•
Salam Jumaat •
#paanpictures#soloshooting#paanpictures#6dmark2al#instadaily#photographer#artwork#vacation#instagram#instafashion#instafamous#instafollow#malaysia#style#graviti#travel#travelphotography#freereview#timberland#WHPiamge#instagram#familypotrait#kids#shooting#aimanayim#eosambassador#eos

kita tidak mungkin dapat mengubah arah angin, Namun kita masih boleh mengubah arah perahu, Jangan pernah putus asa dengan takdir, Berusaha dan terus berusaha untuk mengubah diri kearah yang lebih baik... • Salam Jumaat • #paanpictures#soloshooting#paanpictures#6dmark2al#instadaily#photographer#artwork#vacation#instagram#instafashion#instafamous#instafollow#malaysia#style#graviti#travel#travelphotography#freereview#timberland#WHPiamge#instagram#familypotrait#kids#shooting#aimanayim#eosambassador#eos

Alhamdullilah besyukor sangat2 dapat menang due kategori contest haritu.Profesional & Phonegraphy,
Sejak ak masok Canonphotomarathon aritu timbol rase minat sebab sebelomni tak penahpon masok ape2 contest photography dan sambil2 asah mate dan skill untok persiapan Asiancanonphotomarathon Jepon tahun depan.
Masok contest ni mental kene kuat kene laju kene senentiase bepikir di lua kotak...
Nilah rezeki anak2 yang aku jage ni,sebab gambar2 korang ak menang lagi,mungkin jugak rezeki nk kawen😘🤣..thanks to ALLAH bg rezeki pade kami.
•
•
#KLUPC3.0#canon#paanpictures#soloshooting#6dmark2al#instadaily#photographer#artwork#vacation#instagram#instafashion#instafamous#instafollow#malaysia#style#graviti#travel#travelphotography#allah#singpore#freereview#timberland#Dj#WHPiamge#instagram#familypotrait#kids#kidsfashion#blackandwhite

Alhamdullilah besyukor sangat2 dapat menang due kategori contest haritu.Profesional & Phonegraphy, Sejak ak masok Canonphotomarathon aritu timbol rase minat sebab sebelomni tak penahpon masok ape2 contest photography dan sambil2 asah mate dan skill untok persiapan Asiancanonphotomarathon Jepon tahun depan. Masok contest ni mental kene kuat kene laju kene senentiase bepikir di lua kotak... Nilah rezeki anak2 yang aku jage ni,sebab gambar2 korang ak menang lagi,mungkin jugak rezeki nk kawen😘🤣..thanks to ALLAH bg rezeki pade kami. • • #KLUPC3.0#canon#paanpictures#soloshooting#6dmark2al#instadaily#photographer#artwork#vacation#instagram#instafashion#instafamous#instafollow#malaysia#style#graviti#travel#travelphotography#allah#singpore#freereview#timberland#Dj#WHPiamge#instagram#familypotrait#kids#kidsfashion#blackandwhite