Oki Sunandar (@okisunandar)

Oki Sunandar

@okisunandar

SINGER | SONG WRITER | SARJANA HUKUM | AUTHOR | TUKANG TEUING | Bebas we lah rek naon ge :p dunia ini memang teu nyararambung 😱

  • 813 Posts

  • 969 Followers

  • 1,785 Following

Tempat nongkrong ngopi barudaks eMeNCeh eNDoVeSeN samèmèh gawé + sanggeus briefing saméméh ka lapangan .. ngaLotek heula, ngaredok heula πŸ˜…πŸ˜… #karedok #lotek #sarapan #kahakanan #latepost #isuk2 #pagi #temoatnongkrong #tambakesel #upload #Emih #warung #warungbatur #vlog #ngeVlog #mnctasik #kuliner

Oki Sunandar (@okisunandar)


Tempat nongkrong ngopi barudaks eMeNCeh eNDoVeSeN samΓ¨mΓ¨h gawΓ© + sanggeus briefing samΓ©mΓ©h ka lapangan .. ngaLotek heula, ngaredok heula πŸ˜…πŸ˜… #karedok #lotek #sarapan #kahakanan #latepost #isuk2 #pagi #temoatnongkrong #tambakesel #upload #Emih #warung #warungbatur #vlog #ngeVlog #mnctasik #kuliner

Jangan lupa saksikan Live MetroTV hari ini HUT partai NasDem ke-6 ,, Kuring Bade joged beauty .. ulah hilap πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜„ #nasdem #hutnasdem6 #HUTpartainasdem #gladi #prepare #persiapan #partaiNasDem #kabupatentasikmalaya #prjkemayoran #latepost #metrotv #lateupload #live

Oki Sunandar (@okisunandar)


Jangan lupa saksikan Live MetroTV hari ini HUT partai NasDem ke-6 ,, Kuring Bade joged beauty .. ulah hilap πŸ˜‚πŸ˜…πŸ˜„ #nasdem #hutnasdem6 #HUTpartainasdem #gladi #prepare #persiapan #partaiNasDem #kabupatentasikmalaya #prjkemayoran #latepost #metrotv #lateupload #live

Hinyay Bray .. teu sare pisan #lateupload #latepost

Oki Sunandar (@okisunandar)


Hinyay Bray .. teu sare pisan #lateupload #latepost

Bararosen di Imah.  Ulin we ahh .. πŸ˜„πŸ˜… bersama mereka nu pikaseurieun πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #latepost #menujuPRJ #latepost #journey #lateupload #okisunandar

Oki Sunandar (@okisunandar)


Bararosen di Imah. Ulin we ahh .. πŸ˜„πŸ˜… bersama mereka nu pikaseurieun πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #latepost #menujuPRJ #latepost #journey #lateupload #okisunandar

Saffana Adiva Zaine πŸ‘ͺ Safaraz Jabrilan  #mychildren #mykids #mydaughter #myson #daughter #son #sisterandbrother they're so cute .. my life n my everything .. I always love you both .. both of you .. I'll do the very best thing in life for you .. I believe every single of step Will be easy with your laughs and smiles 😘😘😘😘😘😍😍 #saffanaadivazaine #safarazjabrilan #anak  #anakku

Oki Sunandar (@okisunandar)


Saffana Adiva Zaine πŸ‘ͺ Safaraz Jabrilan #mychildren #mykids #mydaughter #myson #daughter #son #sisterandbrother they're so cute .. my life n my everything .. I always love you both .. both of you .. I'll do the very best thing in life for you .. I believe every single of step Will be easy with your laughs and smiles 😘😘😘😘😘😍😍 #saffanaadivazaine #safarazjabrilan #anak #anakku

Olahraga heula Bray biar sehat !!! #senam #joged #maumere #nasdemjabar #jawabarat #partaiNasDem #NasDem  #partaiNasDemJawaBarat
#sehat 
Kuring beulah mana nyak?? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

Oki Sunandar (@okisunandar)


Olahraga heula Bray biar sehat !!! #senam #joged #maumere #nasdemjabar #jawabarat #partaiNasDem #NasDem #partaiNasDemJawaBarat #sehat Kuring beulah mana nyak?? πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…

Apa itu restorasi? Empat kata kunci untuk menjawabnya, yaitu:

1. Memperbaiki
2. Mengembalikan
3. Memulihkan
4. Mencerahkan

#partaiNasDem #NasDem #PartaiNasDemKabupatenTasikmalaya #NasDemKabupatenTasikmalaya #salamrestorasi #gerakanperubahan

Oki Sunandar (@okisunandar)


ApaΒ ituΒ restorasi? Empat kata kunci untuk menjawabnya, yaitu: 1. Memperbaiki 2. Mengembalikan 3. Memulihkan 4. Mencerahkan #partaiNasDem #NasDem #PartaiNasDemKabupatenTasikmalaya #NasDemKabupatenTasikmalaya #salamrestorasi #gerakanperubahan

Meskipun takdir hirup jeung maot geus ditangtukeun ku Alloh SWT. ,, apa salahnya mencegah atau menjauhkan anak2 kita dari hal2 nu picilakaeun.. komo naek motor sa'acan boga SIM mahh!! Sarua jeung nitah maot ka budak.. apal nu ngaranna budak mah teledor, malaweung dan loba gaya teu bisa nahan nafsu hayang ka'alem ku babaturanna jeung ku batur.  Angger we aya nanaon mah kolot deui kolot deui!! Seharusnya para  orangtua harus sadar hukum dan sadar diri.. berapa banyak kasus kecelakaan motor anak di bawah umur??? Kudu Saladar brayyyy!! #insta #instagram #sadarhukum #anakSDdilarangnaikmotor

Oki Sunandar (@okisunandar)


Meskipun takdir hirup jeung maot geus ditangtukeun ku Alloh SWT. ,, apa salahnya mencegah atau menjauhkan anak2 kita dari hal2 nu picilakaeun.. komo naek motor sa'acan boga SIM mahh!! Sarua jeung nitah maot ka budak.. apal nu ngaranna budak mah teledor, malaweung dan loba gaya teu bisa nahan nafsu hayang ka'alem ku babaturanna jeung ku batur. Angger we aya nanaon mah kolot deui kolot deui!! Seharusnya para orangtua harus sadar hukum dan sadar diri.. berapa banyak kasus kecelakaan motor anak di bawah umur??? Kudu Saladar brayyyy!! #insta #instagram #sadarhukum #anakSDdilarangnaikmotor

Ah ieu mah tambakesel wè bray .. gogonjrèngan daripada kararesel pararusing ... (pasti wè aya nu ngomong .. mending kènèh ngambil wudhu trus ngaji) ... nya enya atuhh samin.. da urusan ibadah mah teu kudu diupload dan teu kudu dicaritakeun.... Keun wè. πŸ™ŒπŸ™Œ"don't judge people based on their posts on social media"πŸ™ŒπŸ™Œ #tambakesel #gogorowokan #sing #sweetchildomine #gnr #gunsnroses #cover #gonjreng #studio #daripadalieur #πŸ˜“πŸ˜’ #instagram #insta #latepost #lateupload #videoupload #myvideo #me #singing #nyanyi #ngagitaran #gigitaran #bandbandan #rock #lawas

Oki Sunandar (@okisunandar)


Ah ieu mah tambakesel wΓ¨ bray .. gogonjrΓ¨ngan daripada kararesel pararusing ... (pasti wΓ¨ aya nu ngomong .. mending kΓ¨nΓ¨h ngambil wudhu trus ngaji) ... nya enya atuhh samin.. da urusan ibadah mah teu kudu diupload dan teu kudu dicaritakeun.... Keun wΓ¨. πŸ™ŒπŸ™Œ"don't judge people based on their posts on social media"πŸ™ŒπŸ™Œ #tambakesel #gogorowokan #sing #sweetchildomine #gnr #gunsnroses #cover #gonjreng #studio #daripadalieur #πŸ˜“πŸ˜’ #instagram #insta #latepost #lateupload #videoupload #myvideo #me #singing #nyanyi #ngagitaran #gigitaran #bandbandan #rock #lawas